gewoon prima ervaring!

Gewoon ervaring van een prima service!

Voldoet aan mijn verwachting

Geen enkele klacht

prima geholpen

De atlas is precies wat ik zocht en is supersnel geleverd

Prima! Duidelijke website, snelle bezorging, alles goed geregeld

Snel antwoord op mijn vraag via pm

op zoek naar een juiste map, dacht een medewerker even mee en binnen 5 minuten had ik de map waar ik naar zocht. Besteld en volgennde dag binnen

Mooi boek

Mooi en duidelijk boek, hoop dat we er tijdens onze vakantie veel plezier van zullen hebben

Snel en keurig

Besteld en op de dag welke het bezorgd zou worden is gebeurd. en het artikel was volledig hetgeen ik er van had verwacht

ben tevreden

ik heb gekregen wat ik heb besteld

Perfecte service, rijk assortiment

Gebruik maken van de website, bezoek aan winkel in Groningen

Goede productomschrijving en snelle levering

Goede productomschrijving en snelle levering

Mijn bestelling is te laat toegekomen

Mijn ervaring met andere webwinkels in Nederland is dat zij er in slagen om een bestelling binnen de 1 à 2 dagen te leveren in België. Ook relatief omvangrijke bestellingen. Hier ging het om een wandelkaart die in een eenvoudige envelop stak. De levering duurde meer dan 3 dagen. Ik heb ze dus niet kunnen gebruiken. Niet voor herhaling vatbaar.

Wel goed, maar toch...

Wel goed, maar toch te snel gekocht. Ik had niet in de gaten dat de kaart en het boekje in de Duitse taal waren. Voor mij niet zo erg, voor mijn partner minder leuk.

Boek als besteld is op tijd bezorgd

Net pakje met bestelde boeken. Op tijd bezorgd.

Michelin wegenatlas Italië besteld en supersnelle levering. Zoals altijd zeer mooie kwaliteit.

eenvoudig en snel

Ik kon de kaarten die ik nodig had gemakkelijk vinden en 2 dagen later lagen ze op mijn deurmat

Fijn snel geregeld

Netjes, doen wat ze zeggen.

Netjes, komen afspraken na. Producten zijn goed verpakt.

Geweldige collectie en no-nonsense bestelproces

Iedere keer als ik reisboeken zoek komt de Zwerver bovenaan in het lijstje. Meestal is het boek dan ook op voorraad, en voor een fatsoenlijke prijs. Binnen twee dagen (als PostNL meewerkt) ligt het dan op de mat. Zoals het hoort.

Alles in orde. Vlotte levering.

ze hadden de Zwitserse kaarten die ik zocht snel geleverd.

Precies wat je verwacht van een kaarten winkel.

Fijn dat er nog gespecialiseerde boekwinkels bestaan.

Vlotte verzending.

Alles naar wens en super goede communicatie van het team van de Zwerver uit! Zeker een aanrader voor al je wandelkaarten. Ik had dit precies tegen het einde van de week nodig en deze was dan ook keurig op tijd geleverd. Mijn dank aan het team!

Schaal te groot voor Wandelkaart ( 1:50.000)

Er staat ontzettend veel informatie op de kaart (Kompass, Sauerland 1) maar voor navigeren door het terrein is de schaal te groot. Dat roept vragen op als: moet ik hier al linksaf slaan of is het toch iets verder? De bewegwijzering van de wandelroutes in dit gebied is gelukkig redelijk op orde, en in combinatie met de gratis kaartjes van het toerismeburo zijn we er toch uitgekomen. Wel jammer dat zoveel wandelroutes over verharde weggetjes gaan. Voor fietstochten is dit waarschijnlijk een prima kaart.

Correcte levering conform afspraak

Ruim assortiment met goede kaarten en correcte leveringen.

43-45 Oude Kijk in t Jatstraat

Groningen 9712EC