jammer genoeg slechte papierkwaliteit van de kaart. (outdoorkartan van Norstedts)

een topografische kaart is opgevouwen en wordt met het gebruiken ervan open- en dicht, open- en dicht en open en dicht gevouwen. Door de papierkwaliteit van deze kaart, zal de kaart bij een paar keer open- en dichtvouwen op de vouwnaden gaan scheuren. Jammer, want een kaart gebruik je veelvuldig met outdooractiviteiten.

Vlotte levering

Goede ervaring. Vlotte afhandeling en levering.

goede boeken

2 vd 3 boeken zouden binnen 1 dag bezorgd worden dat werdn 4 dagen zonder bericht daarover

Alles was goed

Na bestelling snelle bevestiging,Volgende dag was bookje er,met de post

Zoals gewoonlijk razendsnel geleverd

Kaart besteld van Mallorca om de vakantie te plannen. Zoals gewoonlijk werd de bestelling razendsnel afgeleverd.

Voldoet aan verwachting

Product goed bezorging op tijd

Goed geholpen

Fijn dat jullie het boek nog hadden en ik het zo snel in huis had.

Helemaal goed, Zelfs als het niet direct op voorraad is.

Ik heb tien items besteld die snel nodig waren. Toen bleek dat het niet direct voorradig was is er zorg voor gedragen toch op tijd te leveren.

Perfecte telefonisch afhandeling

Een prima afhandeling bij bestelling. Werd op correcte en vriendelijke manier geholpen.

Zonder betaling werd de kaart opgestuurd

Betaal systeem werkte niet, kaart is opgestuurd met een factuur. Geweldig ouderwets vertrouwen. 👍🏻

dik in orde - alles uitgevoerd zoals beloofd !

dik in orde - alles uitgevoerd zoals beloofd !

Heel goede service

Heel vlotte en snelle service. geen enkel probleem

Snel en netjes geleverd

Correcte afhandeling en snelle levering.

Zeer correcte afhandeling van mijn bestelling en een snelle bezorging.

Nogmaals : prima. Snel en goed

Goede kwaliteit, snelle levertijd

Reisboekwinkel de zwerver heeft altijd goede producten; eerlijke omschrijvingen en goede levertijden.

Snel en accuraat

De hele ervaring was positief. Bestellen was makkelijk, aflevering verliep snel en accuraat. Product was goed verpakt. Wat nog beter zou kunnen is de informatievoorziening rond de levering, zodat ik had kunnen zien wanneer de levering plaats zou vinden. Dan hadden jullie 5 sterren gekregen.

Levering prima afgehandeld.

Snelle levering. Goed verpakt. Kaart van goede kwaliteit en beantwoordt volledig aan verwachtingen.

Mooi wandelroutes van la palma. Ook met gps routes. Alleen de code ontbrak hier. Maar heb ik via uitgever wel gekregen dat was wel netjes.

Makkelijk te bestellen en tijdig geleverd.

Eerste maal besteld op de Zwerver en ga dat zeker nog doen als ik iets nodig heb. Ik had een wandelkaart van Oostenrijk besteld, deze is goed en tijdig geleverd geweest.

Geen 10 op 10: graag had ik een ophaalpunt gehad, zodanig, dat je niet hoeft thuis te zijn, wanneer de koerierdienst langs komt.

Snel en efficiënt!

Besteld en de volgende in huis, hoe goed is dat!

levertermijn overschreden

Onze besstelling is volledig en in goede staat toegekomen. Enkel komt de beloofde levertermijn van de site niet overeen met de effectieve levertermijn. Hierdoor was onze kaart met wandelwegen niet optijd toegekomen en hadden we geen kaart tijdens onze trektocht in noorwegen

toch verder zoeken als het door mij gewenste item er niet is.

snel , duidelijk , en bereid om een stapje verder te lopen , zie je niet zo vaak meer !

Goede en snelle levering

Goede en snelle levering