Pluspunten
De bestelde kaarten zijn goed en snel geleverd echter er werden ongevraagd 3 stuks reclamedrukwerk mee geleverd - dit doe je toch niet?!?
VerbeterpuntenStuur niet ongevraagd reclamedrukwerk mee. Biedt klanten eventueel keuze. Ik heb een Nee-sticker op mijn deur (milieuredenen) en vindt het onbetrouwbaar als ik via een bestelling ongevraagd (dat is géén communicatie) tóch reclamedrukwerk krijg. Ik ben dit ook niet gewend van jullie.
Pluspunten
Fijn dat ik een bericht kreeg dat het artikel weer leverbaar was.
Communicatie over levertijd. Afspraak over levertijd.
Geachte heer Fortune, Vervelend dat u niet tevreden bent over onze communicatie en afspraken. Ik zie dat er 1 boek in uw bestelling (Eyewitness Top 10 Israel and Petra) welke niet op voorraad ten tijde van bestellen. De levertijd die erbij stond was 2-4 werkdagen. Dit staat ook in de orderbevestiging. Wellicht was dit onduidelijk. Mijn excuses daarvoor. U had waarschijnlijk andere verwachtingen. Met vriendelijke groet, Marcel
Pluspunten
Veel keuze in reisboeken en kaarten. Snelle levering.
VerbeterpuntenWebsite is niet helemaal duidelijk. Als je iets uit je winkelmandje haalt zou het beter zijn als het eronder blijft staan, voor het geval je je bedenkt. Moeilijk om specifieke boekjes te vinden maar uiteindelijk lukt het wel.
Pluspunten
gewoon goed
Pluspunten
Snelle afhandeling.
Pluspunten
Alleen contact via de website en mail.
Pluspunten
Nette en snelle levering van een online bestelling. Goed en groot assortiment.
Pluspunten
Zeker een 10 voor Eva !!
VerbeterpuntenNVT
Pluspunten
Snel en betrouwbaar
Pluspunten
Vlotte levering, achteraf betalen met factuur mogelijk zonder extra kosten.
VerbeterpuntenGeen
43-45 Oude Kijk in t Jatstraat