Pluspunten
Uitgebreid aanbod, snelle en correcte levering.
Pluspunten
Goede en snelle levering.
Pluspunten
Verbeterpuntenmaak duidelijk in welke taal je een reisgids besteld, zodat de klant achteraf niet wordt afgescheept met dan had je daar en daar op moeten klikken. Geef duidelijk aan dat de gids niet in het Nederlands te leveren is zodat je dan je keuze kan maken of je hem wel of niet in een vreemde taal wilt.
Pluspunten
Snelle levering, al diverse malen kaarten besteld naar volle tevredenheid.
De kaart was aan alle hoeken geplooid en zag er derdehands uit. De leverkosten stonden op de site als 2,95, bij afrekening werd dit.plots 4,95.
Pluspunten
Dat zou ik niet weten.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Klein bedrijf waar mijn bestelvergissing snel via de chat hersteld kon worden. Zeer goed geregeld.
Pluspunten
mooi aanbod , kwaliteit , duidelijk bestelling te maken, snelle correcte service en perfecte levering ( post /PostNL)
Verbeterpunten???????
Pluspunten
Heldere site, scherpe prijs, supersnelle levering. Chapeau!
Zeer slordig afgewerkte spaarpot
Hallo, Dank voor uw reactie. De spaarpot ziet er inderdaad zeer slordig uit. U mag deze uiteraard kostenloos retourneren. U kunt dan een nieuwe ontvangen of uw geld terug krijgen. Ik hoor graag uw reactie. Met vriendelijke groet, Marcel Reisboekwinkel de Zwerver
De zoekfunctie zou iets verbeterd kunnen worden. Ik wist wat ik moest hebben, maar deze was wat lastig te vinden: topografische kaarten. Een overzichtskaart van Nederland met bijbehorende kaart nummer zou handig zijn. Tip!
Pluspunten
Dat ze beloven dat als je een product voor 16.00 uur besteld hebt, het product de volgende dag in je bus ligt.
VerbeterpuntenDe Zwerver moet zich realiseren dat het niet altijd haalbaar is dat iemand binnen 24 uur zijn of haar product geleverd krijgt. Ik had mijn reisgidsje op vrijdag ruim voor 16.00 uur besteld maar kreeg het pas op dinsdag in mijn bus. Helaas waren wij toen al op vakantie. Dat er een retourformulier bij je bestelling zit zodat je in de gelegenheid bent om een te laat geleverd product of een product wat niet aan je verwachtingen voldoet makkelijk retour kunt sturen.
Geachte mevrouw van den Boogaard, Vervelend dat u uw bestelling te laat heeft ontvangen! Uw bestelling is hier wel op de dag van bestellen verzonden. Het komt helaas voor dat een bestelling niet niet de volgende dag wordt geleverd. In de verzendbevestiging vindt u een link naar de retourprocedure. U mag kosteloos retourneren. Excuses voor de late levering! Met vriendelijke groet, Marcel
43-45 Oude Kijk in t Jatstraat
Groningen 9712EC