Ruime keuze en netjes verpakt en verzonden maar helaas te laat bezorgd voor mijn kampeertripje.

De Zwerver heeft een ruim assortiment, de kaarten en boeken zijn netjes verpakt maar het is wel jammer als je op donderdag(avond) een bestelling doet die dan de volgende week pas op woensdagmiddag wordt geleverd door PostNL.Mede hierdoor heb ik mijn kampeertripje naar het buitenland geannuleerd/uitgesteld. Tegelijk besef ik me dat dit niet aan de Zwerver hoeft te liggen maar waarschijnlijk bij PostNL het probleem ligt. Alleen dan kun je op de website misschien beter niet claimen vóór 17.00 besteld, de volgende dag in huis....

snel en goed informatief

zoeken op een site en gevonden en besteld en vlot gekregen

Fijne ( internet) winkel met plezierige klantenservice.

Fijne ( internet ) winkel met plezierige klantenservice.

Breed assortiment en vlot geleverd

Vrijwel altijd wanneer ik een landkaart of wandelkaart zoek slaag ik bij de Zwerver; zo ook deze keer met een mooie wandelkaart van het gebied rond Lauwersoog. Snelle levering!

Goed verpakt, snel geleverd.

Product van zeer matige kwaliteit

Wandelkaart auvergne op dun (folderkwaliteit) papier. Type gratis bij de vvv. Mijns inziens hooguit 2 euro waard ipv 14,95 (ex verzendkosten).

Net wat ik zocht en perfect afgeleverd.

De nieuwste uitgave van de wandelgids met tip voor een goede wandelkaart. Ik kocht ze dus allebei en ben 100 procent tevreden. Maar eigenlijk ben ik dat gewoon van Reisboekhandel DeZwerver, daarom dat ik hier ook ging zoeken naar info.

Snel en correct

Redelijke voorraad van kaarten die per ommegaande versturen en snel binnen, daarna op pad

Geweldige gidsen

Heel handige spotkaarten voor op reis.

Kaarten van Kümmerly & Frey zijn altijd goed!

Als ik een kaart nodig heb, dan kijk ik altijd of Kümmerly & Frey ze beschikbaar heeft. Altujd goede kaarten, voed overzicht en veel details. Zo ook deze van Madeira.

fijne webwinkel , als je geen tijd hebt om te kommen snuffelen.

Mooi assortiment, goede communicatie en snelle levering. Erg fijn.

Alles is prima verlopen

Altijd op tijd geleverd

De bezorging was snel en prima ontvangen.

Ik zal in de toekomst meer boeken bestellen.

Nn

Ben niet tevreden, ligt waarschijnlijk aan Post.nl, immers heb mijn bestelling nog steeds niet ontvangen.

Mooie, informatieve wereldbol, goed geleverd

Ik koop liever bij een winkel dan bij een internetgigant. Mooi aanbod van onder andere wereldbollen die ik voor mijn kleinzoon wilde kopen.

Altijd blij met de Zwerver

De standaard plek waar ik heen ga voor kaarten en gidsen van reisbestemmingen.

Snel en servicegericht

Een deel van mijn bestelling bleek uitverkocht. Ik kreeg een beter alternatief aangeboden zonder meerkosten.

topservice zoals gewoonlijk

Als je iets bestelt krijg je het gewoon heel snel aangeleverd, en het is telkens het juiste artikel, heel belangrijk. En je hebt ook makkelijk persoonlijk contact ... Groningen lijkt dichterbij dan je denkt ook al is het een dikke 400 km verwijderd van Lokeren ...:-)

Elke keer weer reuze blij met de hoeveelheid aan keuze!

Ontzettend veel keuze uit wegenkaarten. Wel land je ook kiest. Snelle levering.

Perfecte service

Geleverd op het beloofde tijdstip

Prima, zoals verwacht.

Ik zocht een compacte reisgids voor Zuid-Afrika en kocht deze van anwb, omdat eerdere ervaringen met deze reeks goed zijn. Dit wordt hiermee bevestigd.

snelle en correcte levering enkel lichte beschadiging

snel geleverd uit een groot gamma

boek binnen enkele dagen al thuis ontvangen

43-45 Oude Kijk in t Jatstraat

Groningen 9712EC