Snel en volgens plan.

Zie boven.

GEWOON GOED

makkelijk te bestellen en snelle levering

Zeker voor herhaling vatbaar

Vlot besteld - vlug geleverd

Snel en volledig

Snel en volledig

Binnen 24 uur levering reisboek (brievenbuspost).

Specialistisch reisboek had ik heel snel in huis via brievenbuspost. Heel fijn.

snel en efficient

Ze hebben me snel de kaart gestuurd die ik voor mijn vakantie nodig heb. prima service!

Uitermate tevreden

Tevreden over de artikelen en zeker over "de zwerver"

Gemakkelijk verrijkt proces

Ik kreeg de mogelijkheid genoeg informatie te lezen voordat ik een besluit nam. Ook beoordelingen hielpen daarbij.

Fijne website, snelle levering kaart die ik zocht, leuke organisatie.

Fijne website, snelle levering kaart die ik zocht, leuke organisatie.

In orde

Mooie keuze van reisartikelen. Makkelijke website. Snelle levering. Mooier aanbod dan bol.com!!!!!

Prima kaarten en snelle service

Prima kaarten en snelle service

Reisboekwinkel de Zwerver is een betrouwbare, snelle leverancier van reislectuur.

Reisboekwinkel de Zwerver heeft een rijk assortiment aan boeken en kaarten van vele plekken in de wereld en levert snel de gewenste artikelen.

Volledig wat ik had verwacht

Nieuwe Michelin-kaart besteld. De kaart op zich is uiteraard top ('t is Michelin), en mooi afgeleverd in de bus, goed verpakt, dus geen kreukje!

snel en accuraat

de bestelling werd snel afgehandeld en teruggekoppeld.

Goede en snelle levering

Op de site staan de wandel- en fietskaarten kort en bondig omschreven. Ik heb er drie besteld voor Rügen, een fiets-, wandel- en autokaart. Vooral de wandelkaart van Kümmerly+Frey (1:50k) bevalt goed. Een minpuntje: je verwacht dat wanneer je de kaart omdraait je gelijk verder kunt kijken, maar je moet ‘m dan nog een keer kantelen en de route al ziekend weer oppakken. Dit lijkt me punt voor verbetering bij een volgende druk.

Snelle levering, prima boek

Website, bestelgemak en levering gewoon goed. Klein beetje teleurgesteld in geleverde reisboek, Lonely Planet Southern Africa; 't ontbreekt werkelijk aan enig plaatje en dat is voor een reisboek toch jammer en had van mij wel meer expliciet vermeld mogen staan.

Zeer vriendelijk en behulpzaam telefonisch concact

Bijbestelling plaatsen zonder problemen.

vond het jammer dat de wegenkaart van 2018 is.

Wij hebben een wegenkaart van Kreta besteld. Het is jammer dat er niet altijd bijgezet wordt uit welk jaar de druk is. Het betrof nu een kaart uit 2018, dus 5 jaar oud. We weten dat sommige zandwegen intussen geasfalteerd zijn. Dus dat is jammer. Verder is de levering altijd netjes op tijd.

Goed gesorteerd

Nog niet binnen

Een week na bestelling nog niets binnen

ik vond het lastig om de goede kaarten te vinden en met dank aan uw hulp is me dat gelukt

Snel, persoonlijke vriendelijke hulp

Duidelijk emails. Vriendelijke, attente hulp aan de telefoon. Gewoon super.

Net op tijd...

Levering op dag 4 van de voorspelde 2 tot 4 dagen... Dag 5 was te laat geweest. Bereikbaarheid voor vragen over de levering is matig.

Super goede service!

Mijn bestelling leek kwijt te zijn, waarop meteen contact werd opgenomen met de bezorgdienst. En prima optijd werd het alsnog bezorgd. Echt top!

prima, had net iets sneller geleverd mogen worden

ontving de zending nu pas 3 dagen na bestelling, dat kan sneller, maar verder prima ervaring.

Oude Kijk in t Jatstraat 43-45

9712EC Groningen

+31 (0)50 - 3 12 69 50

Over Reisboekwinkel de Zwerver

Winkel en webshop met een enorme collectie reisgidsen, landkaarten, wereldbollen en wereldkaarten! Meer dan 20.000 artikelen. * Achteraf betalen! * Deskundig personeel * Gratis retourneren! * Ruilen binnen 14 dagen * Lid Thuiswinkel Waarborg