Helemaal goed

Een reisboek besteld en zeer snel ontvangen. Prima boek zoals op de site omschreven.

Zeer snelle levering

De zwerver heeft een prachtige web site en je kunt heel makkelijk bestellen. Dan volgt een zeer snelle levering en bestelbewijs per internet. Klasse !!

Vlotte bediening

Snel en makkelijk te bestellen en goede kwaliteit

Brievenpost of pakket meteen omschrijven bij bestelling, niet pas bij opsturen.

Snelle levering top

Fijne snelle afhandeling en levering geleverde boeken. Zeer tevreden.

Snelle levering top

Fijne snelle afhandeling en levering geleverde boeken. Zeer tevreden.

gewoon in orde!

Duidelijke info op de website. Boek met tochten in de Allgauer werd na enkele dagen goed bezorgd via de post.

gewoon in orde!

Bestelling kwam snel. Goed verpakt, prima boek.

Keurig in goede staat bij mij thuis bezorgd

Conform aangegeven op de website werd het bestelde snel en goed verpakt bij mij thuis bezorgd.

Goed en efficiënt

handige site, bestellen eenvoudig, snelle verzending

Op tijd, goed verpakt

Zocht naar een wandelkaart. Heb ze bij jullie gevonden en dan werd ze nog vua de post verstuurd. Super.

Lekker vlot geregeld

snel geleverd, top!

Snelle levering, vriendelijk

De kaart kwam snel, is van goede kwaliteit en hele vriendelijke service!

zoals altijd weer prima

ik heb al behoorlijk vaak iets wij de Zwerver besteld en altijd zeer tevreden.

Tuut tuut...........dát is snel !

Prettig telefoongesprek, voorafgaand aan definitieve bestelling ! Zeer klantvriendelijke medewerkster die keurig uitleg gaf over het traject. Al binnen drie dagen na de bestelling ontving ik het door mij bestelde reisboek, keurig verpakt en niet beschadigd ! Dik verdiende vijf sterren waardering !

Snele levering, verpakking iets te zwak.

Bestellen ging makkelijk en de levering was snel, op de vermelde dag. Helaas is de verpakking iets te zwak, door de val van het pakketje door de brievenbus op de mat is een hoek van het boekje beschadigd. Blij met de bestelde reisgids en kaart.

Supersnelle levering van een mooie kalender

Onze favoriete Lonely Planet kalender is bijna nergens meer te krijgen dus we waren blij dat De Zwerver die toch in voorraad had. We hadden een levertijd (naar Belgie) van enkele dagen verwacht maar het postpakket was er 's anderendaags al. Super!

Oude Kijk in t Jatstraat 43-45

9712EC Groningen

+31 (0)50 - 3 12 69 50

Over Reisboekwinkel de Zwerver

Winkel en webshop met een enorme collectie reisgidsen, landkaarten, wereldbollen en wereldkaarten! Meer dan 20.000 artikelen. * Achteraf betalen! * Deskundig personeel * Gratis retourneren! * Ruilen binnen 14 dagen * Lid Thuiswinkel Waarborg