Snelle toezending van de bestelde kaarten

Nadat ik de bestelling had opgegeven werden de bestelde kaarten mij binnen enkele dagen toegestuurd.

Op internet bestellen stokte, maar met hun aanwijzing om via de e-mail te bestellen had ik de fietskaart de volgende dag in huis.

Snel en goed geleverd

De bestelling bleek teleurstellend, de service was uitstekend.

Mijn bestelling werd snel verzonden. Ik heb de avond van ontvangst geklaagd over diverse gebreken aan de kaart (ITMB Sint Maarten) zelf (veel ontbreekt, of staat zelfs op de verkeerde plek). De reactie op mijn klacht kwam snel, ik kon het terugzenden zonder kosten (antwoordnummer). De kaart was dus een teleurstelling, maar de service vanuit de winkel was snel en keurig.

Kaart okay, zgn loterijprijs niet.

De kaart die ik heb besteld kwam vlot aan. Geen punt. Bijgevoegd echter een lelijke flyer van de staatsloterij met een nummer onder een kraslaagje, en met dat nummer heb je zeker prijs maar dan moet je wel een abonnement op de staatsloterij nemen voor €17,50 per maand. Smakeloze actie van de staatsloterij, en als de wandelkaartenhandelaar flyers voor deze actie bij mijn bestelling voegt (wat dus het geval was), dan vind ik dat ook vrij smakeloos. Dus: niet meer doen. Het lijkt heel aardig, zo'n actie, maar het is geldklopperij, die actie, geen gratis prijs.

Geweldige service!

Snelle reactie, goede raad, snelle levering!

Ruime sortering en snel verzonden

Product zoals beschreven

Keurig afgeleverd!

Goede afhandeling van de bestelling

Duidelijke en gebruikersvriendelijke website. Goede communicatie en afhandeling van de bestelling.

Fijne service, snelle levering, goed verzorgd.

Perfecte online kaartenwinkel!

Je kunt kaarten en boeken gedeeltelijk inzien zodat je een goede indruk krijgt van wat je koopt. Bijna echt winkelen!

Gewoon makkelijk en goed

Online uitzoeken wat ik wilde, toen bestellen & betalen, daarna wachten. Langer dan De Zwerver en ik hoopten omdat Post NL zijn werk niet goed deed. Dat was het enige smetje zonder dat De Zwerver er iets aan kon doen.

Op tijd zoals beloofd

Zoals vermeld in de webwinkel en op tijd geleverd

Snelle, adequate en vriendelijke service.

Uitgebreid assortiment reisgidsen. Snelle (24uurs) levering. Netjes verpakt. Duidelijke voorwaarden en bestelsite. Vriendelijke reactie op de mail.

Zeer bruikbaar

Ik verheug me al om een voor een alert wandelingen te gaan doen

Correcte en snelle levering

Correcte en snelle levering

zeer tevreden

boek was eerst niet meer leverbaar, e-mail adres achtergelaten. Binnen een week bericht dat het weer op voorraad was en meteen besteld, volgende dag in huis!.

Perfecte service.

Vlotte en stipte levering.

Veel handige info

Minpunten: - erg kleine kaarten per etappe - etappes zijn maar in 1 richting beschreven (dit i.t.t. het boekje van de Moselsteig).

Top levering

Snel

Super snel

Mijn bestelling was er sneller dan gedacht want kon in belgie nergens geen wegenkaarten meer vinden

Alles ok en op tijd.

Prima service.

Ziet er goed uit! Was ook snel binnen.

Wel jammer, dat het allemaal rondjes zijn, zodat je weer terugkomt waar je ‘s ochtends begonnen was. Voor een langere fietstocht van meerdere dagen met niet persé hetzelfde eindpunt als beginpunt was het niet zo geschikt.

Snelle en complete levering

5 wandelkaarten Zwitserland besteld. De levering was tijdig en in één geheel.

Oude Kijk in t Jatstraat 43-45

9712EC Groningen

+31 (0)50 - 3 12 69 50

Over Reisboekwinkel de Zwerver

Winkel en webshop met een enorme collectie reisgidsen, landkaarten, wereldbollen en wereldkaarten! Meer dan 20.000 artikelen. * Achteraf betalen! * Deskundig personeel * Gratis retourneren! * Ruilen binnen 14 dagen * Lid Thuiswinkel Waarborg