Ruime keus en snelle bezorging

Snel en goed

degelijk en vlot

Alles verliep zoals beloofd

Goed en snel

Snelle levering, we zijn tevreden

duidelijk en correct

Zeer ruime voorraad deskundig advies

vlotte bezorging, goed product

Ik vond het handig om nog weer nieuwe papieren wegenkaarten in de auto te hebben. Die heeft de Zwerver te koop en ze werden vlot bezorgd.

Zeer tevreden!

Snelle en accurate levering. Dank!

goed bezorging van mijn bestelling

kaarten goed in te zien op de website zodat je precies weet wat je moet bestellen

Keurige en verzorgde verzending

Zal zeker voor een volgende reis weer bij jullie bestellen.

Mooie kaar

Mooie gedetineerde kaart. Snel en goed geleverd

prima service

snelle levering ; goed produkt

goed bedrijf met ruime keuze

makkelijk zoeken, bestellen en de volgende dag thuis

Uitstekende kaart van een bijzonder ver land Papua Nieuw Guinea

Mede dankzij goede informatieve website van De Zwerver goede keus kunnen maken. Bestelling binnen 24 uur in uitstekende conditie ontvangen!!

Ga zo door

Bij elke bestelling een goede en snelle levering!! Prima service.

Super no

Snelle en correcte levering

Tevreden

Goed ontvangen

Artikelen snel verstuurd. Goed verpakt en paste door de brievenbus. Dit werd ook duidelijk aangegeven.

Heel tevreden

Heel tevreden….vooral omdat ik nog niets heb hoeven betalen. Wanneer komt de rekening?

Snel en correct

Snelle en correcte levering. Perfect.

Snelle leverantie.wel waren we verbaasd dat de bestelde kaart door de postbode werd bezorgd.We hadden naast de prijs van de wandelkaart een toeslag voor het vervoer betaald.Kost de postzegel drie euro?

Keurig afgehandeld.

Volgens afspraak de juiste spullen geleverd gekregen. De zending was prima op tijd, netjes ingepakt en onbeschadigd. Fijn!

Prima service van Reisboekwinkel de Zwerver

De Reisboekwinkel heeft een prachtige website, waar reisboeken te vinden zijn die je vaak bij de reguliere boekhandel niet kunt vinden. Het bestelproces en de verzending gaan snel. Het product werd keurig verpakt de dag na de bestelling bij mij thuis bezorgd. Ik ben er zeer tevreden over.

Snel en correct !!

Zoals voorheen snelle levering en eventueel ruilen of retourneren geen probleem !!

Gevonden, besteld en geleverd.

Gevonden, besteld en geleverd.

Vlotte Levertijd, product voldoet aan de verwachting

Product is zoals beschreven, correcte firma

Perfect.

Snel .

Oude Kijk in t Jatstraat 43-45

9712EC Groningen

+31 (0)50 - 3 12 69 50

Over Reisboekwinkel de Zwerver

Winkel en webshop met een enorme collectie reisgidsen, landkaarten, wereldbollen en wereldkaarten! Meer dan 20.000 artikelen. * Achteraf betalen! * Deskundig personeel * Gratis retourneren! * Ruilen binnen 14 dagen * Lid Thuiswinkel Waarborg