fantastische en snelle service!

fantastische en snelle service!

Uitstekend reismateriaal

Eerst rustig een beetje ronddelven in het brede assortiment; daarna keuze maken en thuis het prima materiaal doornemen en gereed leggen voor de vakantie over enkele maanden. De vakantiepret begint eigenlijk door het inkezen en doornemen van reisgids of wandelkaart.

Alles klopt, snel, actueel

Prima site, prima service, betrouwbaar

Snelle service!

Fijn dat de bestelling er zo vlot was! Mooie kaart. De Zwerver staat voor goede producten en service is mijn ervaring.

Snelle goede levering en prima boeken en kaarten, up to date.

Snelle en goede levering, boeken en kaarten up to date.

Goede en snelle levering

Ben zeer tevreden met de kaart

Snelle levering, goed assortiment

Het was even zoeken naar goede routebeschrijvingen van trajecten van de GR 5, in behapbare stukken. Bij ontvangst bleken het super handige kaarten en beschrijvingen van camping naar camping. Ik heb ze nergens anders gezien. En binnen 2 dagen in huis. TOP. Boekjes zijn van Mathie Hoenjet de wandelende cartograaf.

Uitstekend zoals altijd.

Uitstekend zoals altijd.

Uitstekend.

Ik vond een prima, betaalbare wandelkaart van Karpathos. Een week eerder de mooie wandelkaarten NW en NO Achterhoek. De keuze is groot, de informatie uitgebreid.

groot assortiment, betrouwbaar en stipt

Bij De Zwerver zoek ik nooit vergeefs. Er is altijd een ruime keuze tussen reisgidsen, kaarten, enz. De bestelling en levering verlopen correct. De Zwerver is mijn reismaatje.

Perfect geregeld.

Inderdaad de volgende dag al in huis. Mooie kaart.Ik wacht alleen nog op de rekening per e-mail, maar verder zeer tevreden

Zeer snelle en correcte levering!

Zeer tevreden over de snelle levering, waarbij ik goed op de hoogte gehouden ben van het verloop ervan.

Correcte en tijdige levering

Correcte en tijdige levering

Levering precies volgens afspraak en op tijd.

Over de kaart en de wandelgids kan ik pas wat zeggen als ik ze gebruikt heb op Kreta, maar alles is op tijd en precies volgens afspraak geleverd. Het ziet er goed uit.

Prima geregeld !

Prima geregeld !

Prima webshop voor wandelkaarten

Fijne webshop; snelle levering, kaarten zoals aangeboden en duidelijke wijze om kaarten uit te zoeken

Supersnelle service

Ben heel erg tevreden

Prima verzorgd

Ga zeker nog eens wat bestellen, site opgeslagen in mijn favoriet.

keurig afgehandeld

gewoon prima, goed geregeld

Perfect!

Snelle, goede levering

De afhandeling van de bestelling ging prima. De kaart zelf viel tegen.

De bestelling is correct en snel afgehandeld, alleen viel de lay-out van de kaart toch nog wat tegen. In het voorbeeld waren al geen nummers te zien van de wandelknooppunten, maar ook op de kaart zelf niet. Jammer, en lastig om een beknopte route met knooppunten aan te geven als je gaat wandelen. De hoogtelijnen zijn wel praktisch, maar de aangegeven voorzieningen waren weer bijna niet te lezen zo klein.

Vlotte service!

Vlotte service!

Snelle service. Houden je goed op de hoogte van de levering.

Altijd snel geleverd en grote keuze aan gidsen en boeken

Een goede kaart voor een scherpe prijs en de volgende dag in huis.

Oude Kijk in t Jatstraat 43-45

9712EC Groningen

+31 (0)50 - 3 12 69 50

Over Reisboekwinkel de Zwerver

Winkel en webshop met een enorme collectie reisgidsen, landkaarten, wereldbollen en wereldkaarten! Meer dan 20.000 artikelen. * Achteraf betalen! * Deskundig personeel * Gratis retourneren! * Ruilen binnen 14 dagen * Lid Thuiswinkel Waarborg