Correct, vlot en mailbevestiging, zoals ik gewend van van de Zwerver.

Exact wat ik had verwacht

Heel mooi goed verpakt perfect

Snel, betrouwbaar, correct: ik ben een tevreden klant.

Snel, betrouwbaar, correct: ik ben een tevreden klant.

heldere website en snelle verzending

Opnieuw een fietskaart besteld en razendsnel ontvangen.

Ben heel te vreden

Makelijke bestelling, twee dagen later in huis. Achteraf betalen, vind ik heel goed. Dankje wel, goede snelle service.

Snel geleverd wat ik besteld had.

Ik heb een topkaart besteld en deze is prompt geleverd.

snelle correcte levering

uitstekend

Erg positief

Snelle levering en veel, heel veel keuze van goede reisboeken en kaarten

Ik zocht een speciale kaart van Marokko en natuurlijk was ik bij reisboekhandel De Zwerver aan het goede adres. Binnen 2 dagen had ik mijn kaart al in huis!

Buitengewoon slecht

Na 6 weken wacht ik reeds op mijn betaalde bestelling van 3 wandelkaarten. Als je zelf geen communicatieve actie onderneemt hoor of zie je totaal niets. Geen enkele actie vanuit de Zwerver. Het antwoord op mijn vraag waar de bestelling blijft vind ik ook totaal onder de maat! "De leverenacier heeft leverproblemen": U kunt de bestelling ook annuleren..." Tja, ik wacht nog steeds op mijn bestelling of in ieder geval informatie....

Netjes en snel ontvangen

Snel en correct

Prettig om datgene wat je zoekt, ook daadwerkelijk en snel te vinden. En het proces van online bestellen, betalen, en thuislevering verloopt gesmeerd en feilloos.

tevreden

Erg mooi boek. Duidelijk en overzichtelijk.

Snel geleverd, netjes verpakt

Presentatie op website geeft een goede indruk van de kaarten. Snelle bestelling en levering

100% TOP

Zoals atijd, top , punctueel en correct verzorgd.

Goed!

No nonsens,zoals we van nugtere Groningers verwachten!

Snel en correct

Bestellen is eenvoudig. Aflevering is goed en efficiënt

Topperdetop!

Het product ziet er degelijk uit.

prima in orde

geen klachten, tevreden over Zwerver.

Het heeft mij weinig moeite gekost om de bestelling te kunnen plaatsen en de bezorging was ook perfect > een dikke 10.

Alles naar wens.

Eerste ervaring en ben zeer tevreden.

Keurig

Snelle levering en keurig verpakt.

Goed geholpen.

Het boek dat ik wilde was niet op voorraad. Even gebeld met de winkel en ze hebben een goed advies gegeven om als alternatief boek te kopen. Degene waarvoor het boek was, was er erg blij mee.

Oude Kijk in t Jatstraat 43-45

9712EC Groningen

+31 (0)50 - 3 12 69 50

Over Reisboekwinkel de Zwerver

Winkel en webshop met een enorme collectie reisgidsen, landkaarten, wereldbollen en wereldkaarten! Meer dan 20.000 artikelen. * Achteraf betalen! * Deskundig personeel * Gratis retourneren! * Ruilen binnen 14 dagen * Lid Thuiswinkel Waarborg