makkelijke procedure, vlotte levering

Supersnelle levering !

Mooi mondkapje

Ik haal hier mijn wandelboeken en kaarten voor de vakantie

Goed assortiment, fijn dat er een reisboekwinkel is. Goede service.

Hebben altijd de kaart die ik nodig heb, zeer vlotte levering.

Ik vind hier altijd de wandelkaarten die ik nodig heb, waar ook in Europa.

e-mail met bevestiging verzending, dd 4 jan.2021 .rzending van de twee Griekenland kaarten nooit ont

de bestelling via post. nl is niet aangekomen.

Elke bestelling wordt direct behandeld en snelle verzending

Ik bestel graag bij de Zwerver want op vragen krijg ik bruikbare antwoorden en bestellingen snel geleverd. Tevens goed advies in de winkel. mvrgr Ton Hemmen

leuke, handige boekjes

De bestelling van 2 wandelboekjes ging vlot en de levering was ook hel vlot, precies zoals beloofd. Inhoud van de wandelboekjes ziet er goed uit. Nu nog het mooie weer en wandelen maar!

Prima, alles naar verwachting

Netjes verpakt en geleverd volgens belofte. Veel websites beloven tegenwoordig dat de bestelling de volgende dag geleverd wordt, dat is het enige dat nog verbeterd zou kunnen worden, vandaar 4 sterren.

snelle correcte levering

we waren blij met de juiste correcte levering

Als ik binnen korte tijd krijg wat ik bestel, ben ik blij. In dit geval volkomen volgens belofte.

Verder niets toe te voegen.. Goed werk!

goede bediening

Juiste levering

Groot assortiment en snel geleverd

Een groot assortiment en snelle levering

Heel goed!

Overzichtelijk

Tevreden klant

Prima service en goede product(en) geleverd. Graag weer

Topografische kaart

Het is jammer dat je geen goed voorbeeld kan zien op de site van de kaart. Ik had gehoopt dat het meer gedetailleerd zou zijn. De levering was prima en snel.

Snelle service naar België

We hebben besteld in de drukke kerstperiode, maar kregen de bestelling toch snel in de bus.

Uistekend

Ruim assortiment en snelle en betrouwbare levering

Uitstekend service

Blij met de snelle levering

Prima verpakt, snel ontvangen

Nog 2 leuke aanbiedingsbonnen erbij gekregen. Leuke verrassing.

Netjes en snel afgehandeld.

Reclame folder vind ik lastig. Tenslotte denk je, ik betaal de porto. Als klant vraag je je dan af waar zit mijn voordeel. Bovendien is het niet terzake doende. Ik denk maar aan iets als een goft als u in de zaak komt of een overnachting in een hotel in groningen, korting of zo. Ik hoop volgende x langs te komen, per post vind ik eigenlijk helemaal niets. sterren geven vind ik dom! dus hech er geen waarde aan, ik kon hem anders niet verzenden, ook dom.

prima service!

prima service en gelukkig nog met echte mensen te doen! Ben benieuwd hoe het gaat met een retour, heb net vanwege een veranderende route een set kaarten geretourneerd..

Er is mij heel goede service verleend.

Helemaal tevreden met de Zwerver.

De bestelling is er nog niet!

Verwacht: vandaag tussen 12:45 en 15:15 Pakket is nog niet door PostNL ontvangen of verwerkt

Oude Kijk in t Jatstraat 43-45

9712EC Groningen

+31 (0)50 - 3 12 69 50

Over Reisboekwinkel de Zwerver

Winkel en webshop met een enorme collectie reisgidsen, landkaarten, wereldbollen en wereldkaarten! Meer dan 20.000 artikelen. * Achteraf betalen! * Deskundig personeel * Gratis retourneren! * Ruilen binnen 14 dagen * Lid Thuiswinkel Waarborg