gekregen wat ik had besteld; correcte afhandeling

gekregen wat ik had besteld; correcte afhandeling;

gewoon wat je verwacht van een goede online service

makkelijk te vinden op de website, en binnen een dag in huis, dat is wat je wilt als je online iets koopt

Volgens afspraak gestuurd

Normaal komen we in de winkel maar nu even niet. De kaarten keurig thuis bezorgd

Goede hulp en vlotte levering

Vragen per mail werden per omgaande beantwoord. Levering conform belofte (= voor 17.00 besteld is volgende werkdag geleverd)

Snelle service!

Duidelijke website met goede producten en snelle service!

Direct gevonden wat ik zocht, correct en snel afgehandeld, ideal dus !

Had ook een paar andere kanalen gecheckt om te vinden wat ik zocht maar daar niet voorhanden en dus ben ik als nieuwe klant bij jullie terechtgekomen. Goeie keuze.

goed,snel en probleemlos

Het boek was nergens meer op voorraad. Gelukkig bij De Zwerver wel! Snelle levering conform belofte op webshop. En dat ondanks de Corona drukte bij PostNL. Bedankt!

Moeilijk om aan iets regelen geraken

Eerste bestelling ben ik tevreden en wat betreft de tweede daar wacht ik nog op .

Correct

Correct

Prima ondanks de Corona snelle levering

Zeer positief. Ruim assortiment. Vriendelijke medewerkers

Keurig nette en snelle levering

correcte afhandeling, dus tevreden

zie boven...

Prima, alleen 1 boek helaas niet op voorraad

Ik heb twee atlassen besteld. 1 bleek later niet op voorraad, geld direct teruggekregen. Het pakket is 4 dagen onderweg geweest, maar dat lag niet aan Zwerver. PostNL is erg langzaam.

Gewoon, wat beloofd werd.

Goed.

Netjes op tijd bezorgd

Altijd op tijd en keurig bezorgd.

Hele snelle levering!

Hele snelle levering!

Goed naslagwerk

Duidelijke foto's met uitleg en herkenningspunten.

Snelle en goede service!

Duidelijke website en ze bieden een goede en snelle service!

Wie hier zoekt die vindt snel en overzichtelijk de ideale reishulp

Met één of 2 woorden in de zoekfunctie krijg ik een compleet en mooi overzicht uit het gehele anbod, passend voor de reis die ik wil maken. Een grote diversiteit aan regio's, landen, enz... in kaarten, gidsen en andere. Je kan er zelfs keimooie puzzels op de kop tikken!

Ben er blij mee

Prima geleverd.

Goed, niks op aan te merken. Tip als het cadeautje is voor ander aflever adres mogelijkheid om regeltje tekst toe te voegen

Prima boek

Zoals we verwachte uitgebreid boek van het Pieterpad per fiets. Alles is goed en duidelijk omschreven.

Pico bello.

Dank voor de toezending van de twee landkaarten. De volgende dag reeds bezorgd. Prima!

Vriendelijk personeel

Per ongeluk hebben mijn man en ik eenzelfde bestelling gedaan. Ontzettend vriendelijk ben ik te woord gestaan en zonder problemen kon een deel van de bestelling annuleren. Het gedeelte wat ik nog kreeg was netjes verpakt en er stond zelfs een persoonlijke boodschap op de factuur.

Oude Kijk in t Jatstraat 43-45

9712EC Groningen

+31 (0)50 - 3 12 69 50

Over Reisboekwinkel de Zwerver

Winkel en webshop met een enorme collectie reisgidsen, landkaarten, wereldbollen en wereldkaarten! Meer dan 20.000 artikelen. * Achteraf betalen! * Deskundig personeel * Gratis retourneren! * Ruilen binnen 14 dagen * Lid Thuiswinkel Waarborg