Eenvoudig bedelt en gekregen.

Wat ik zoch ik heb ik gevonden en besteld.

Vriendelijk

Bestelling is vlot, correct en sneluitgevoerd

Prima, net als altijd

Bestelling correct binnen korte tijd afgeleverd. Producten kwamen overeen met beschrijving op website.

Snel besteld en snel ontvangen

Ik ben heel tevreden met de service die de Zwerver verleend heeft.

verkeerde kaart

het was spijtig genoeg niet de kaart van Brussel en omstreken dat ik verwacht had en ik heb ze met overleg terug gestuurd , ik wacht nu nog op de beloofde terugbetaling

Fijne reidgids, trage levering

Corona gooit roet in het eten. Levering duurde naar huidige normen lang. Maar het is een fijn boek en de omstandigheden zijn moeilijk. Happy customer, hier.

Snelle levering, goede website, probleemloos

Voor een kaarten- en spelletjesfan als ik is dit een ontzettend leuke website. De betaling, levering en ontvangst verliep probleemloos. Super. Vriendelijke groet, Christiaan.

Goed afgeleverd.

Mooie wereldbol voor mijn kleindochter. Ze zal er blij mee zijn. Voor haar verjaardag ze wilde deze zo graag.

Snel, zorgvuldig en goed.

Snel binnen. Mooie kaart.

Snel geleverd en alles in orde!

Snel geleverd en alles in orde!

Naast heel veel keuze van zeer recente reisgidsen is er een supersnelle service

Duidelijke communicatie (mails) over voortgang bestelling

Prettige webshop met goede toelichting op de producten. En het is fijn dat je per mail op de hoogte wordt gehouden over de voortgang van je bestelling. Indien de bestelling gevolgd zou kunnen worden met een track&trace code zou dit de dienstverlening nog meer optimaliseren.

De insight guide Noord Spanje is een goede overzichtelijke gids die veel info geeft. Samen met de Lonely Planet kun je zo afreizen als er geen corona virus was. De Insight Guide geeft veel achtergrond info en gaat uitgebreid op de geschiedenis van Spanje in. dat is handig van dan begrijp je meer van de mensen die er wonen. verder worden alle bezienswaardige plaatsen goed beschreven. De Lonely Planet geeft veel praktische info, zoals hotels, eethuisjes, openingstijden en entree prijzen.

Bestelling correct en per ommegaande verzorgd.

zie vorig veld

zeer snelle levering

Grote keuze , en correcte levering

Service met een hoofdletter 'S'

Eenvoudig bsteld, binnen 24 uur op mijn tafel! Dat is Service met een hoofdletter 'S'

correct, snel en vriendelijk

De bestelling is weliswaar met een dag vertraging geleverd, maar dat euvel lag bij PostNL. Vriendelijke medewerker gesproken via de chat. En ook de retourafhandelijk ging zoals het hoort: zonder klachten en snel. Kortom, een hele fijne eerste kennismaking met deze reisboekwinkel.

100% tevreden

Eenvoudig bestellen,bevestigen en zeggen hoe bestelling af te handen. Snel bestelling in huis! 0 problemen!

Bestelde boek was er snel.

Snelle service, boek goed ontvangen.

Precies wat ik zocht

In andere winkels niet te vinden. Bij jullie de landkaart gevonden van schotland.

Duidelijk reisboek. Snelle levsring

Alles naar tevredenheid.

Oude Kijk in t Jatstraat 43-45

9712EC Groningen

+31 (0)50 - 3 12 69 50

Over Reisboekwinkel de Zwerver

Winkel en webshop met een enorme collectie reisgidsen, landkaarten, wereldbollen en wereldkaarten! Meer dan 20.000 artikelen. * Achteraf betalen! * Deskundig personeel * Gratis retourneren! * Ruilen binnen 14 dagen * Lid Thuiswinkel Waarborg