Snel en netjes afgeleverd.

Super snel en netjes afgeverd.

Prachtige kaarten en prima service

Wij hebben al een aantal keren een wegenkaart bij ‘de zwerver’ aangeschaft. On line want wij wonen te ver van Groningen af. Wij verbazen ons telkens weer van de prima kwaliteit, de goede en zeer snelle service en het prima, stevige verpakkings materiaal. Ook de verzendkosten zijn redelijk. Reisboekhandel de zwerver is een echte aanrader!

Snelle en correcte levering

Alles, bezorging en inhoud, prima in orde

zoals ik boven al zeg: alles, bezorging en inhoud, prima in orde

zeer correcte behandeling van het order.

Na mijn eerste aankoop is mijn tweede gevolgd doordat de eerste bestelling zeer vlot verlopen is.

Makkelijk bestellen, snelle en goede verzending

Bijna in Hasselt dus alvast de vervolg routegids aangeschaft van het Jacobspad

Snelle en correcte levering

Fijne webwinkel. Snel geleverd. Bestelde product goed verpakt ontvangen.

Het pakje is aangekomen. Zonder problemen.

Het duurde wel een week voor het pakje aankwam, maar dat is geen probleem.

Kaart en boekje voldoen.

Vlotte levering

Makkelijke website en veel keus.

Prima ervaring.

Zeer goede services.

Snelle Service, goede kaarten

Op de website zijn de gewenste producten makkelijk te vinden en te bestellen. De kaart die ik bestelde waren binnen 2 dagen binnen, netjes verpakt. Kortom, alles prima in orde. Thijs, bedankt maar weer! ( Groeten van je Toubkal-wandelgenoot Tom )

Top.

Het boek dat ik online had besteld bevatte weinig informatie over het gebied waar ik naar toe wilde. Gebeld met een medewerkster die een veel beter boek vond. Hieruit blijkt maar weer dat je soms beter uit b ent als je een boekhandel fysiek bezoekt. Ruilen geen enkel probleem.

Goede service en snelle levering

Snel en netjes is mijn bestelling verwerkt.

Ik had een wandelkaart besteld, maar beschikt nu ook onverwachts over een digitale versie op mijn mobiel.

Uitstekend !!!!

Er is gewoonweg niets op aan te merken , van de bestelling tot de levering gewoon PERFECT !!!!

Prima kaart

Prima afgeleverd en prima kaart

De gids op voorraad, besteld en betaald en de volgende dag in de bus. Kan toch niet makkelijker.

Snel en onbeschadigd bezorgd

Uitstekend, snel, goed verpakt

Zeer vlotte en correcte afhandeling van mijn bestelling

Zeer vlotte en correcte afhandeling van mijn bestelling

Eerste aflevering niet bezorgd door Post NL. Na mail communicatie fijn geregeld, de Zwerver heeft gratis een extra map verzonden, top!

snel en exact volgens afspraak

snel en exact volgens afspraak

Prima kaart, prima service

Prima kaart, aanvankelijk kregen we niet de goede, dit werd meteen goed opgepikt.

Mooie kaarten en goede service

Ik heb een kaart van zuid Afrika besteld en die werd snel geleverd. Het bleek dat de kaart niet voldeed (niet groot genoeg) en heb hem zonder problemen en snel kunnen omwisselen. Alles ging goed!

Oude Kijk in t Jatstraat 43-45

9712EC Groningen

+31 (0)50 - 3 12 69 50

Over Reisboekwinkel de Zwerver

Winkel en webshop met een enorme collectie reisgidsen, landkaarten, wereldbollen en wereldkaarten! Meer dan 20.000 artikelen. * Achteraf betalen! * Deskundig personeel * Gratis retourneren! * Ruilen binnen 14 dagen * Lid Thuiswinkel Waarborg