Filtre

Plezierig en snelle levering

Prima site, goed te vinden artikelen en snelle respons en levering, kortom : grandioos

Makkelijk besteld, snel in huis.

Bestellen ging makkelijk En werd snel geleverd ik was 21.58 klaar met mijn bestelling Had niet verwacht dat het de volgende dag geleverd zou worden maar dat was wel. Top !

Snel en goede service

Ik vond hier het goedkoopst aangeboden het product wat ik zocht en had het de volgende dag in huis.

Onvoorstelbaar

Duidelijke site. Eenvoudig vinden juiste onderdeel. Zeer zeer snelle verzending. Binnen 12 uur na bestelling. Onvoorstelbaar

SUPER

Site/bedrijf doet wat het beloofd! Voor het artikel wat wij nodig hadden stond voor 22u besteld is morgen in huis En dat was zo…! SUPER Onze wasmachine draaide de dag van bezorging weer. Heel fijn

Geweldig,snel en behulpzaam

Alles is heel overzichtelijk en de keuze is reuze en scherp geprijsd

Nog niets ontvangen

Order is bij distributeur aangemeld maar niet ontvangen. Na telefonisch contact waarbij ik op correcte en vriendelijke manier werd te woord gestaan is het produkt alsnog verzonden.

Je wordt er zeer correct te woord gestaan en geadviseerd.

Prima service.

snel en makkelijk

Goede overzichtelijke website met duidelijke interface. kon snel mijn afvoerpomp voor mijn wasmachine vinden. via type nr

Klant vriendelijk en bij probleem direct opgelost!

Via enkele uitwisseling achterhaald welke onderdeel koelkast ik moest bestellen: dank voor uw hulp! Toen hij aan kwam bleek hij scheurtje te hebben: gemeld met foto en volgende dag had ik al andere binnen! Complimenten!! Kapotte hoefde niet terug; dat is vertrouwen!

Goed te vinden. Snel besteld en geleverd

De zoektocht naar part ging goed en snel op basis van de machine waarvoor onderdelen nodig waren. De ste kwam netjes verpakt binnen. Het was na openen even zoeken om aan te aluiten op machine. Er zat geen handleiding bij. Met wat ingangen van slangetjes omgezet te hebben werkte het perfect

Snel ontvangen

Ontevreden over DHL. Zet pakje geqoon voor de deur!!

heel goed, met dank

Uitstekend geholpen

Prima website met duidelijke uitleg. Kon mijn product direkt vinden in de zoekmachine. Snelle levering, prima verpakt.

Onderdeel uitstekend en ook nog eens snel geleverd

Lekker snel

Goede prijs!

Supersnel geleverd en perfect passend!

Fijn dat jullie dit reserve-onderdeel van de Braun citruspers konden leveren. Nu kan ik die 50 jaar oude pers blijven gebruiken; niet alleen beter voor m'n portemonnee, maar ook voor het milieu!

Hele snelle service

Iets verkeerd besteld door eigen fout even gebeld met een zeer vriendelijke medewerker die mij verder geholpen heeft aan het goede artikel en de volgende dag al weer in huis. Er zijn toch nog wel zeer betrouwbare bedrijven

Perfect, snelle levering en hadden gelukkig ook het onderdeel wat ik zocht!

Perfect! Ze hadden een onderdeel nog van een ouder apparaat en snelle nette levering!

snel en duidelijk

Telefonische vraag werd netjes, correct behandeld. De fysieke winkel in de buurt had het onderdeel niet op voorraad "maar als u het op tijd in de webshop bestelt, heeft u het morgen in huis." En dat klopte. Geweldig.

Duidelijke productomschrijving en snelle levering.

Positief! Heel handig dat ik op type ijskast/diepvries kon zoeken om te weten of de diepvrieslade zeker zou passen.

prima service.!!!

zeer goede service.

Correcte en snelle service

Op tijd en naar wens geleverd.

Snelle levering en goed verpakt.

Makkelijk en zeer snel!

Voor mij als leek eenvoudig het juiste onderdeel te vinden. En een dag later in huis. Top! 1 ding. Voor pakketjes in de brievenbus Zijn de bezorgkosten wel hoog

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE