Filtre

Scheerkop scheert heel slecht oude doet het beter

Nieuwe scheerkop scheer heel slecht weggegooid geld echt namaak zeer slecht

Top product

Had blijkbaar te veel betaald en dat is netjes op de rekening terug gestort

Juiste onderdelen en snelle levering

Snel geregeld en meteen kunnen repareren

precies gevonden wat ik zocht en snel geleverd

Redelijk snel geleverd

Als het op voorraad is wordt het snel geleverd ,als niet alles op voorraad is duurt het iets langer en wordt het in één keer geleverd en dat was prima.

Exactly as it should be!

From order to delivery, everything is straight forward and worked perfectly, quickly and the part has resolved my problem, dishwasher fixed. Thanks very much.

Snelle verzending en overzichtelijke site.

Het zoeken naar het juiste onderdeel kostte wat tijd

De variatie van typen Braun staafmixers was groter dan verwacht. Een verkeerd type bestellen is daarom een groot risico en past het onderdeel niet. Goed opletten dus dat het type nr of product code klopt. Ik ontving het goede onderdeel

Tevreden klant

Ik ben erg blij dat ik part.nl heb gevonden en via hen kon ik mijn probleem opgelossen. Levering op tijd zoals beloofd

Makkelijk om een product te vinden

Makkelijk om een product te vinden en ook nog hele snelle bezorging

Snel en goed geleverd

Prima levering

Makkelijk en Snel

Kende de site nog niet maar was op zoek naar onderdelen voor mijn afzuigkap. Gevonden, besteld en geleverd.

Niet verwacht

Toch even googlen, je weet maar nooit. Een rubber ring voor een mini blender van Phillips. Toch gevonden. Wat een assortiment parts hebben jullie. Goed om te weten. Onderdeel alleen net zo duur als de verze Dronten. Dat doet een beetje zeer.

veel onderdelen te vinden.

niet alle onderdelen gevonden , ook niet met medewerking van de medewerkers van PartsNL. Wel 2 onderdelen besteld en alweer in gebruik.

Bijzonder goede begeleiding

Zeer correcte afhandeling en controle of ik het juiste onderdeel bestelde. Het onderdeel is inmiddels gemonteerd en de wasmachine werkt weer naar behoren. Daarom een welverdiende 10. MET VRIENDELIJKE GROETEN Hans Vugts

origineel onderdeel of vervangend goedkoper alternatief met goede omschrijving goede service

Prima product en onbeschadigd geleverd. De beschrijving van het produkt is duidelijk en correct.

Snel de juiste onderdelen in huis.

Snel de onderdelen gevonden op de website, besteld, en binnen 2 dagen geleverd via DHL..

Goed geholpen én snelle levering

Heel goed geholpen bij het uitzoeken van het te bestellen type flessenrek voor mijn koelkast !! Levering volgende dag !

Wat ik heb besteld was goed in gepakt In binnen 24 geleverd wat ze zeggen top

Mijn bestelling werd binnen 24 u thuisbezorgd

Perfecte service, perfect product

Snel, makkelijk en betrouwbaar

Had een koffie opvangbakje nodig. Makkelijk via de site te bestellen en was de volgende dag in huis.

top super snel

duidelijke site overzichtelijk en snel geleverd.

Zeer snel geleverd en duidelijk overzicht website

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE