Filtre

Gewoon duidelijk in de nodige onderdelen met een snelle levering!

Prima, meer is niet nodig om te omschrijven!

Binnen een dag geholpen

Combi oven vervangend element geleverd en de oven is weer als nieuw

Verzendkosten alleen duurder dan product. Maar logisch is ook niet voor niets

Makkelijk en snel

Onderdeel snel gevonden en voor een redelijke prijs. Onderdeel binnen 48 uur in huis, top

Precies wat ik zocht en snelle levering!!

Voor mijn Pelgrim gaskookplaat was ik zoek naar een nieuwe gasknop. Hier gevonden en binnen 2 dagen in huis. Perfect!

Snelle vlotte levering

Hoe klein mijn brstelling ook was (paar dopjes) toch heel vlot afgehandeld doot parts.nl

Snel en goed

De onderdelen zijn makkelijk te vinden op de website en worden daarbij ook snel geleverd.

Heel goed geholpen per chat voor juiste keuze onderdeel machine. Volgende dag in huis!

Snel en accuraat

Alles in 1 dag geregeld

Verrassend ruim assortiment

Ik was al bang dat ik een nieuwe stofzuiger moest kopen. Maar zelfs het onderdeel waarvan ik de naam niet eens wist kon ik kopen via PartsNL.

Goede aankoop

De juiste diepvrieslade hier gevonden! Heel blij mee. Ook super snelle verzending en goed verpakt

Bij Parts.nl vind je het wel!

Mooi uitgebreid assortiment waar ik snel de onderdelen kon vinden. Super, eenvoudig en overzichtelijk en een snelle levering. Top!!

Goed geregeld

Bestelling was snel en perfect binnen bij de winkel. Fijne mensen

Goed produkt en goede nazorg. Ik kocht een bergkristal lamp, het bijgeleverde lampje kwam gebroken aan. Als troost kreeg ik er niet 1 maar 2 nagestuurd

Prima geregeld

Onderdeel besteld zaterdags en zondag al verzonden en zou maandag binnenkomen maar helaas verstuurd met DHL niet binnen gekomen en zeggen dat het bij de service punt afgeven zou worden de code binnen gekregen en deur open en geen pakketje erin dus opnieuw besteld met bezorgen via post.nl en volgende dag keurig binnen gekregen

Super snel het juiste geleverd

Super snel het juiste geleverd . Diepvries lade was stuk getrokken Front gevonden bij parts.nl Op zondag besteld maandg geleverd.

Heel snelle en betrouwbare levering

De nieuwe koelkastscharnieren werden geheel conform afspraak snel geleverd. Top service

Motor filter besteld voor mijn oude echter nog goede Rowenta Silence Force Extream, de volgende dag reeds binnen, en voor een spotgoedkope prijs. Waar vind je nog zo iets, hier dus.

Dit is de eerst ervaring, tot nu tevreden.

Snel gevonden, snel geleverd

Ik had een stofzuiger kopstuk nodig. Deze op zondag besteld en op maandag kon ik alweer stofzuigen. Snel geleverd en prima kwaliteit!

Onderdelen snel gekregen, duidelijke website: prima!

Snel bezorgd, juiste onderdeel, lage prijs.

Snel bezorgd, juiste onderdeel, lage prijs. Wat wil je nog meer….

Snel geregeld

Ik kon snel de juiste bakoven plaat voor mijn oven vinden. Toen meteen besteld en de dag erna meteen al in huis. Snel geregeld!

Broodnodige vervanging

Het oventje in mijn broodbakmachine was versleten. Bij parts een nieuwe besteld en in een mum van tijd had ik een nieuwe. Dat was broodnodig.

Goede site met duidelijke foto’s van de reserve onderdelen, eenvoudig te bestellen. Met daarnaast een zeer snelle levering was de overlast door een kapotte koffiemachine snel verdwenen.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE