Filtre

prima service

Product paste net niet, kon heel snel retour en kreeg daarna ook vlot mijn geld terug

Zeldzaam product heel snel geleverd!

Ik zocht een nieuwe originele knop voor een retro koelkast bon een retro caravan, omdat de oorspronkelijke was afgebroken. Parts.NL kon het leveren en ik had het de volgende dag in huis! Dit had ik in fysieke winkels waarschijnlijk nooit meer kunnen vinden.

Prima, alleen de belofte voor 10.00 uur s’avonds besteld, volgende dag in huis, betekend 2 dagen later dus! Dit was extra vervelend voor ons, daar we alles hadden losliggen.

Erg snel geleverd en dat voor een zeer goede prijs. Ga hier zeker weer bestellen !!

Goed en snel

Heb het juiste onderdeel ontvangen en werd netjes de volgende dag geleverd. Heb het gemonteerd en getest met een prima resultaat. Dus een aanrader om hier je onderdelen te bestellen.

Onderdelen bestellen was nog nooit zo eenvoudig.

Zo moet het: De website vraagt enige gegevens van het apparaat waar het onderdeel van kapot is. Niet veel later krijg je een offerte met de prijs van het onderdeel. Indien je daarop ingaat ligt binnen notime het onderdeel in je bus. Prima service!

Great experience

Very fast delivery. Products are perfect. Thank you

Doen wat er op de site staat

Geachte Dames en Heren, Ook al was het ene product op het werd gereviseerd voor mij kijk en dat is mooi dat de klant koning is bij jullie.

All in all i am satisfied. The site was simple enough to browse. once i found the part i needed it was also simple to order and already next day in the house.

DHL is beste keuze .

Super snelle levering!

Makkelijk te bestellen en super snel geleverd. Zelfs in het weekend. Top!

Simpel, duidelijk, gebruiksvriendelijk, contact en aangenaam.

Het vinden van de juiste onderdelen was vrij eenvoudig door de duidelijke instructies op de site. Na bestelling en betaling is er geleverd zoals beloofd.

Keurige levering

Postnl levert pakketten altijd keurig op de aangegeven tijd. De chauffeur die al geruime tijd in Watergang pakketten aflevert is beleefd, iemand die gelukkig rustig door de zeer smalle Dorpsstraat rijdt en niet "scheurt" zoals andere bezorgers. Wij versturen ook het liefst via Postnl dan zit het altijd goed.

Ik had een brander nodig voor mijn gasstel. Deze op vrijdag besteld en zaterdag geleverd. Super. Ik was erg blij. Ga zo door!

Slecht helaas

Grastrimmer kap besteld. Zou moeten passen op black en decker GL701. Maar past niet daardoor loop draad weg. Dus spool ook op binnen no time. 25 euro weggegooid

Goed en snel

Een afvoerpomp voor mijn wasmachine de volgende dag geleverd.

Snelle leveringen ,topservice en heel makkelijk om te bestellen.

Heel prettig, zoals ik gewend van parts.nl

De bestelling is korrect en snel afgehandeld

De bestelling is korrect en snel afgehandeld

goed en snel

snel met het juiste product geholpen

Is super slecht

Ik heb mijn droger al 4 weken niet kunnen gebruiken ivm met dat ik op een afvoerslang van anderhalve meter zit te wachten en dan is het ook nog een heel verkeerde weer terug gestuurd maar niemand stelt voor wat ik nu moet doen

In 2 woorden " Heel goed " .

Het klopte allemaal .

Niet de juiste kan gekregen.

Niet de juiste kan gekregen maar een gelijksoortig exemplaar. Toch jammer. Er gaat evenveel in maar je kunt het water niet meer afmeten naar gelang het aantal koppen dat je nodig hebt. Ik vind dit een gemis. Het zou sportief zijn als dit wordt gecorrigeerd.

beter kan bijna niet

Prijzige stofzuigerborstel besteld die verder nergens meer leverbaar bleek te zijn, ook niet bij de fabrikant. Was ook bij PartsNL niet op voorraad en 't zou wel 9 weken levertijd worden maar... werd binnen een maand geleverd.

PartsNL is DE webwinkel voor onderdelen witgoed en meer

PartsNL heeft de meeste onderdelen voor witgoed en alle andere apparatuur in en om het huis. Soms is het even zoeken maar vals je er niet uit komt kan je altijd hulp krijgen van PartsNL. Zeer tevreden!

Snel, netjes en goed.

Bestelling verliep gemakkelijk en het was snel geleverd.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE