Filtre

Alles klopt

Van bestellen tot gebruiken super makkelijk en snel

had anders verwacht

De tijdsperiode van bezorging is veel te lang (tussen 09.00 uur en 13.00 uur). Bezorging was om 12.15 uur dus ruim 3 uur zitten wachten. In de kartonnen verpakking zat een gat dat hoogstwaarschijnlijk in hetr bezorgtraject is ontstaan.

Duidelijke website. Snelle levering. Wordtvgord op de hoogte gehouden via mail over verzending

perfect

Vaatwasser probleem, vrijdag om 20:00 uur onderdelen besteld en netjes geregeld. Zaterdag ochtend via Post ontvangen en vaatwasser weer direct aan het werk kunnen zetten.

Super service

Concureerend en super snelle service chapeau

zeer goed

zeer snelle levering en het onderdeel werkt top

Top ik raad hun zeker aan

Ik heb mijn product netjes ontvangen en de juiste ook makkelijker kunnen hun het niet maken top service goede website ik raad het aan. Bedankt.

Super snel en mooie prijs

Super snelle levering. Wilde van koffieapparaat waterreservoir en lekbakje vervangen. Hadden ze gewoon op voorraad en tegen prima prijs.

Snelle levering van de bestelde producten

Op de overzichtelijke website kon ik snel de producten vinden die ik nodig had. Deze werden na bestelling snel geleverd, erg blij mee.

Zeer snelle service, goed product.

Het bestelde thermo-element past uitstekend. In het bijgeleverde rubber is echter geen plek voor de thermosensor. Het oude rubber moet dus herbruikt worden. Maar dit kan PartsNL niet aangerekend worden.

Heb een handvat voor mijn koelkast besteld, bleek het de verkeerde maat te zijn. Kon ik retour sturen en kreeg een link doorgestuurd voor de goede. Snel reageren ook nog! Vindt dit echt service! Nogmaals dank!

Goed product.

Origineel onderdeel, perfecte pasvorm.

Prima spul, volgende keer weer

Vaatwasser onderdelen, prima en relatief gunstig geprijsd. Goede snelle levering

Super snelle levering!

Response op vragen gaat snel, de levering ging heel snel. Originele onderdelen, gewoon prima shop.

snelle en vlotte verwerking

3 x een Philips stofzuiger motor besteld een elke keet geleverd met schade

Pakking was elke keer onbeschadigd ontvangen dus schade bestaat al bij het inpakken! Geen kans direct met iemand hierover te oplossen - vakantie periode! ik proberen al een maand de juiste onderdelen te krijgen. Dit is een slechte situatie voor onze klant. Team - Repair Cafe Ter Aar

Super goed

Super goed Bedankt voor de snelle service

Na een mailtje waar mijn product blijft is er super snel gereageerd en een nieuwe opgestuurd. Super tof

prima product, goede communicatie

het bestellen van het onderdeel was helder door goede tekeningen en aanduiding van artikelnummers. Dt de leertijd wat langer ging duren werd keurig per e-mail gemeld. het onderdeel was netjes verpakt en voldoet goed.

prima service

bestellen,opsturen is bijzonder prettig bij jullie,alles komt op tijd aan prijzen zijn ok.

heel goed

snelle levering en goede prijs voor product

Ik zou hier de volgende keer weer onderdelen bestellen.

Tijdens het ‘proces’ goed op de hoogte gehouden. In eerste instantie om ons te informeren over een langere levertijd. Uiteindelijk werden de onderdelen eerder geleverd dan verwacht.

Was binnen 5 min geregeld

15 Weegschaalstraat