Filtre

Snelle en correcte levering

Prima en snelle levering, zo hoort het te verlopen

Alles volgens afspraak

We kwamen geen verrassingen tegen.

Zeer snelle levering

Bedankt voor de supersnelle levering en fijn dta het orodukt bij parts.nl Te vinden was!

Goede snelle service en uitgebreid assortiment.

Duidelijke website en snelle levering. Meedenken als iets niet op voorraad is.

Binnen een dag in huis.

Bestelling binnen een dag in huis.

Razendsnel en trefzeker

Wist niet wat het preciese onderdeel was van mijn kapotte koelkastgreep. Productsticker in de koelkast gemaild, direct antwoord en een dag of twee later lag het juiste onderdeel op de deurmat.

Ik had een onderdeel voor mijn vaatwasser nodig, dit kon ok makkelijk via de site vinden door in te vullen welk type vaatwasser ik had en het was er binnen 2 werkdagen. Helemaal top!

De juiste onderdelen zijn gewoon verkrijgbaar.

Het juiste onderdeel, een nokje in een vriezer, bleek gewoon beschikbaar en te vervangen. Duidelijke omschrijving maakte het mogelijk om een rechter nokje uit te kiezen. Snel in huis. Snel kunnen repareren.

Duidelijk site, fijne digitale hulp, snelle levering oh

Ik voerde het typenummer van mijn koelkast in en kreeg alle beschikbare onderdelen te zien! Zeer snelle levering en via mail werd ik op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling. Het onderdeel paste precies!

Prima webshop en snelle levering

Goed assortiment en snelle bezorging

Supersnel in huis

En het onderdeel heel gemakkelijk gevonden.

goede en vriendelijks service

snelle feedback, juiste informatie en goede afhandeling

Voor 22.00 uur besteld, de volgende dag een werkende vaatwasser!

Dit is top! Voor 22.00 besteld, de volgende dag geleverd! Altijd vervelend een lekkende vaatwasser. In de garantie, maar de voorrijkosten waren € 99,-. Zelf opengemaakt, en voor 7 euro (ex verzendkosten) een nieuw rubbertje besteld en zelf gemaakt. Dus heel erg fijn, die late besteltijd, en -volgende dag levering-. Wel jammer dat voor een rubbertje (10x3,5 mm) 7 euro verzendkosten gerekend worden, dat kan wel iets minder.

Netjes verpakt en snel geleverd

De juiste onderdelen gevonden op parts.nl Dit makkelijk besteld en snel geleverd.

Snel

Snel geleverd en vriendelijk afgehandeld

Netjes en correct

Goed en zoal het hoort!

Onderdeel van de stofzuiger snel gevonden en snel thuis,Super!

Onderdeel kapot van onze stofzuiger, service van dat merk erg moeilijk. Dus de keuze was niet moeilijk om bij PartsNL te bestellen. Snel thuis en goed verpakt. grtjs.

Prima service onderdelen makkelijk te vinden

Nieuw flessenrek voor de koelkast gekocht, super gemakkelijk het juiste passende rek weten te vinden en vlot geleverd.

super snelle levering

De Senseo lekte een nieuwe watertank besteld , de dag er na al binnen en het apparaat lekt gelukkig niet meer .

Vlugge en correcte service

Bij uitpakken van mijn power supply voor mijn LG tv ontdekte ik schade. Een mailtje en foto’s en alles werd correct geregeld zonder te veel kopzorgen of heen en weer mailen. Dit noem ik Top service !

Snel en duidelijk

Moest een heel klein onderdeel voor mijn stofzuiger hebben. Snel gevonden bij jullie ivm de duidelijke aanduiding van de stofzuigets. Volgende dag in huis. Top.

Makkelijk gevonden, eenvoudig besteld en volgende dag in huis

Extra origineel rooster voor de oven eenvoudig gevonden

Snelheid is key

Smiidag besteld, volgende ochtend in huis, goede communicatie

Veel voorradig snelle levering

Betrouwbare webshop met groot assortiment

Ik had een koelkastthermostaat voor Etna besteld. Ondanks de juiste specificaties op de website bleek de toegezonden thermostaat de verkeerde te zijn. Blijkbaar is de info op de website nog niet specifiek genoeg: verbeterpunt. Anders had ik 5* gegeven. Heel positief is dat mijn retourzending binnen een paar dagen al terugbetaald was! Dat is nog eens veilig shoppen. Al met al een positieve indruk van PartsNL.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE