Filtre

Snelle bezorging

Glasplaat besteld van een Leibherr snel bezorgd en goed verpakt. Top

op tijd geleverd, netjes ingepakt

het product was netjes en veilig ingepakt in een passende verpakking( niet te groot) en keurig op tijd geleverd

Supersnelle service!

‘S avonds voor 23:00 onderdeel voor de staafmixer besteld. Volgende dag al bezorgd zoals afgesproken. Top!

Snelle levering, afhandeling vraag snel,

Had een verdeler voor koffiezetapparaat besteld. Werd de dag daarop al geleverd, dus top. Door waarschijnlijk een productiefout werkte het niet. Na een vraag hoe dit op te lossen wordt er een nieuwe gratis nageleverd. Heel snel en prima opgelost. De nieuwe wordt moet ik nog binnen krijgen, dus ben in afwachting. Al met al over levering en reactie op vragen alleen maar lof.

Prima service.

Prima service en advies en snelle levering.

verkeerd

beste mensen ik heb mijn aankoop op tyd gehad bedank alleen is mond hoek te dun het moet dikker zijn

Precies het onderdeel dat we zochten en snel geleverd

Technisch onderdeel besteld, volgende dag thuis.

Duidelijke website en duidelijke foto’s van het ruime assortiment onderdelen. Snelle levering.

super service!

top service. ik had een onderdeel nodig die normaal niet meer geleverd/gemaakt wordt maar het zit nu blijkbaar toch in de post.... geen idee hoe maar ik ben zeer onder de indruk van de moeite van de medewerker die mij geholpen heeft. dankjewel Edwin!

Goed product

Goed product en zeer snelle levering en service

Duidelijke zoek functie

Mooi overzichtelijke site

Goed en snel !

Onderdeel niet zelf te vinden op internet maar Parts.nl heeft het binnen no-time gevonden en stuurt nette offerte.

Onderdelen die ik nodig had waren snel gevonden Ook snel geleverd

duidelijk ,snel ,kwaliteit

zocht onderdeel voor baard trimmer, kwam bij Parts NL terecht. Eerst wantrouwen ,( zijn meerdere slechte sites) .Gecontroleerd op betrouwbaarheid . Besteld en ander dag in huis. en kwaliteit onderdeel is 100 % . Dus voor herhaling vatbaar

Zover tot nu toe goed. Is al ingebouwd allleen moet er nog warmte geelidingspasta tussen. Dit is jammer genoeg niet geadviseerd zodat de sensoren nog niet geplaatst konden worden. plus punt: snel geleverd. Verpakking kon beter was niet opgesloten dus kon beschadigd aankomen. Zat enkel in een kartonnen doosje.

De juiste onderdelen de volgende dag geleverd

Alle onderdelen waren op voorraad en werden de volgende dag geleverd.

goed en snel geholpen door PartsNL

goede en duidelijk site voor onderdelen.

Breuk aan uw hogedrukspuit, 24u later kan je er terug volop tegenaan

Bij een karcher hogedrukspuit van +/-20 jaar oud plots waterlek uit toestel. Even gedemonteerd en zag onmiddellijk dat de cylinderdichtingsringen gescheurd waren. Even opzoeken wie dit kan leveren en kwam uit bij PartsNL, in winkelmand en de volgende voormiddag reeds geleverd in België, onderdelen terug in elkaar zetten en kon terug verder werken.

Artikel voorradig en snel geleverd

Website met afbeeldingen maakt bestellen heel makkelijk.

Alles volgens afspraak , past perfekt, mooi materiaal

Makkelijk te vinden en snelle levering

Het onderdeel dat ik zocht was makkelijk te vinden en het werd snel geleverd.

Goeie kwaliteit en snel ontvangen

Het door mij gezochte artikel snel op de website gevonden, waarna het direct besteld en betaald werd. Alle bevestigingen snel ontvangen en bezorging ging vlot. Het ontvangen artikel voldeed aan onze wens.

Goede kwaliteit en snelle levering

Levering in degelijke verpakking

Zeer snelle en correcte service

Vandaag besteld ....morgen geleverd.

bestelling ging prima

Vinden van gewenst onderdeel was makkelijk, zondag besteld, maandag in huis. Prima

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE