Filtre

Snelle afhandeling en groot assortiment. Top winkel!

Heel fijn dat er een specialist bestaat van onderdelen waardoor je apparaat weer helemaal oke is. Snelle verzending en ook nog een redelijke prijs!

Prima, er werd veel moeite gedaan om tot een resultaat te komen.

Aardige en zeer behulpzame heer, die goed luisterde. Zeker aanbevelen!

Precies wat wij zochten

Een van de scharnieren van het vriesvak in de caravankoelkast was afgebroken. Na wat speurwerk op Google juiste scharnier bij PartsNL gevonden en besteld. Na snelle levering kapot scharnier vervangen en alles werkt weer prima.

Vlot besteld en geleverd.

Gemakkelijk om de juiste producten te bestellen en werden snel en correct geleverd.

Prima service maar duur artikel

Keurig geholpen door PartsNL maar, en daar kunnen zij waarschijnlijk niets aan doen, 25 euro voor een knopje van een camping gasstel is wel heel erg aan de prijs.

probleemloze levering

's middags om 13.45 uur besteld en de volgende dag al het artikel netjes verpakt in huis. Toppi

Snel en goed

Juiste onderdeel aan de hand van type apparaat. En zeer snel geleverd. 3 dagen ipv de 8 die bij de aankoop stond

Superpositieve razendsnelle service

DHL bezorger had in zijn haast besloten dat ik niet thuis was... en mijn partsNL pakket werd teruggestuurd. Één telefoontje naar PartsNL en de volgende dag had ik het bestelde in huis. PartsNL? Ja, dat is het wel! Waarom? Supersnel!

Goed en snel geleverd

Goed en op tijd geleevert

Een goed product en compleet

Onderdeel snel te vinden en de volgende dag in huis!

Via de website was het onderdeel voor mijn droger snel te vinden. Heb gekozen voor een origineel AEG onderdeel. Al met al dus een goede web interface en snelle levering!

Super snel geleverd

Snelle levering en goede service en goede kwaliteit echt een aanrader

Perfect vervangend artikel

Order is snel behandeld en verzonden door PartsNL echter de vervoerder DHL in Beverwijk weet altijd weer te vertragen, waardoor ik het artikel pas 2 dagen later heb ontvangen dan nodig was geweest. Ik zou ParstNL dan ook willen adviseren in de regio Beverwijk een andere vervoerder in te schakelen en DHL te vermijden. In deze regio is DHL steevast een vertragende factor.

Na levering gelijk gemonteerd. En alles doet het weer als vanouds

Een goede ervaring, alles is correct afgehandeld

Snelle en correcte afhandeling van mijn bestelling.

Uitstekend!

Snelle en duidelijke reactie op mijn vraag.Bestelling en aflevering in een woord prima.

Super klant meedenkend

Nadat ik een onderdeel moest hebben voor een keukenmachine en ik via de website wat vragen had, kreeg ik zeer snel binnen een uur antwoord. de bestelling was ook zeer snel. Binnen 24 uur had ik het onderdeel in huis.

Snel contact en snelle levering

Direct antwoord op de vraag over een passend onderdeel. Fijn aangezien je het vaak direct nodig hebt.

Een 10 voor levering en service!

Echt top! Ruime keuze en via Uden en Amersfoort uitstekende klantenservice!

Het juiste onderdeel de volgende dag al binnen

Niet goedkoop overigens.

Alles naar wens verlopen

Top bedrijf

Doen wat ze zeggen Voor 22.00 uir besteld, andere dag in huis!

Geweldig, zeer tevreden

Ik was op zoek naar een paar kleine onderdelen (Guide blades) van mijn meer dan 15 jaar oude ELU decoupeerzaag, die ik nergens kon vinden. Op een uitgebreide onderdelenkaart kon ik ze terugvinden en bestellen. Ik ben hier zeer content mee. Eigenlijk vond ik het verrassend dat ik deze onderdeeltjes nog heb kunnen bestellen. Super!

Quick with great communication

My part arrived in super quick time, with good emails informing me of the status. Very happy with the part which was exactly what I ordered/needed.

Gewoon goed.

Via de chat goede informatie over de artikelen die ik zocht. Mijn bestelling kon ik na twee dagen ophalen in de winkel in Wehl. Goede communicatie over het verloop van de bestelling en vriendelijke bediening in de winkel. Top!!

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE