Filtre

Snelle levering! Maar helaas!

Op advies van Novy deze lampjes besteld maar passen helaas niet in onze afzuigkap. Hoewel ik het type nr doorgeven had . Dus ik zal ze moeten retourneren!

Wow, het past precies!

Ik had mijn twijfels. Een 'eigen merk' deuropener besteld voor mijn Bosch wasmachine. Met hulp van handige YouTube filmpjes de geblokkeerde deur geopend en de nieuwe deuropener zelf gemonteerd. Past perfect en machine draait nu weer als een tierelier. En de deur opent en sluit iedere keer probleemloos!

Prima overzichtelijke website

Snel gevonden, wat ik zocht en zeer snel geleverd……. wat wil me nog meer?

Duidelijke website, snelle levering.

Website snel gevonden, duidelijk, betreffende onderdeel snel besteld en de volgende dag in de brievenbus ontvangen.

Goed, duidelijk ,stipt zoals het hoort.

Goed, duidelijk ,stipt zoals het hoort.

Prima juiste artikel gekregen

Prima snelle levering en goed passend product.

Prima service, snelle levering.

Zeer goed.

Zonder omhaal goed

Kreeg filter geleverd van machine die de fabrikant niet eens meer noemde. Goede ervaring!

Altijd goede service, duidelijke webwinkel en voldoende onderdelen.

Erg goed en snel geleverd. Groot assortiment

Snel geleverd in te grote verpakking

Vandaag besteld, morgen geleverd: prima. Alleen was het minuscule product in een veel te grote doos gestopt. Verspilling dus.

Prima service snelle levering!

Super snelle levering

Snelle levering.

Duidelijke uitleg over onderdeel en juiste geleverd

Via de offerte aanvraag knop kreeg ik een duidelijke uitleg welk onderdeel ik moest bestellen. Onderdeel besteld en Voila: strijkijzer werkt weer perfect. En dat tegen een goede prijs.

Top goed

Makkelijk zoeken helpt snel naar de juiste site Snel gevonden wat ik nodig had En ook nog voordelig

Ben wel te vreden over het geleverde Maar de kosten zijn wel erg hoog voor war je er voor terug krijgt

Top bedrijf

Had onderdeel besteld en op een later moment vraag over de levering. Binnen 5 min mail terug met antwoord en na levering weer een mail of het product goed was aangeleverd. Dat noem ik nou service. Dit bedrijf neemt de klant nog serieus!

Snel, goede feedback en voordelig geprijjsd

Alles prima geregeld

goed en snel

goed en snel

Goed passend onderdeel

Goed passend onderdeel, snel geleverd, voldoet aan verwachting. Helaas geen schroef-afdekplaatjes bijgeleverd.

zeer goede afther seal

juiste product gekocht , maar naar later bleek was het niet nodig geweest. dus retour gezonden en zonder verdere problemen gecrediteerd! Fantastisch dit geeft de klant steun om als het nodig is ParstNL te bezoeken! Geweldig!

Nadat ik de bestelling geplaatst had is deze supersnel bezorgd toppie post nl

Bij PartsNL alles super geregeld

Was op zoek naar een piëzo onstekeing voor mijn Atag kookplaat. Het onderdeel dat ik op de site tegenkwam, paste niet in mijn kookplaat volgens de site. Hierna kreeg ik supersnel een offerte met het juiste onderdeel erin vermeld aangeboden. Onderdeel besteld en de volgende dag al in huis. Met één woord, Super geregeld door PartsNL.

Good quality item delivered fast

Quick delivery, the item arrived packed well and in good condition. It was missing a part, but after a quick email the part was sent to me the next day.

Juiste onderdeel (origineel) snel geleverd

Goede artikel omschrijving op de website zodat het juiste onderdeel eenvoudig te selecteren is. Nog een controle backup door opgave van serie nummer van het toestel waar het onderdeel voor bedoeld is. Het onderdeel is binnen de opgegeven termijn geleverd. Voor een scherpe prijs.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE