Snelle verzending

Goede ervaring door snelle verzending en perfecte kwaliteit van de tandriem.

Snel bezorgd

Goede winkel komt afspraak na het product zoals beschreven paste precies dank u

Snelle levering, prima product!

uitgebreid assortiment. Snelle levering. geen gedoe gehad.

Bestellen lukte niet, telefonisch contact gehad, ik ben hier heel goed geholpen. Mevrouw heeft ons een offerte gestuurd, deze hoefde ik alleen aan te klikken en de bestelling was gelukt. Helemaal tevreden.

Goede site en heel duidelijke product omschrijving

Koffie kan besteld, maten en grote stonden goed omschreven, was dus een hele goede keus om hem hier te kopen. En ook de prijs was goed, niet te duur

Prima en snel geleverd

Nette prijs en snel geleverd

Bovengemiddelde service

Het bestelde micaplaatje bleek op het afhaalpunt kapot. De medewerker liet een nieuw plaatje de volgende dag bij ons thuis bezorgen

Fijne levering

Werd heel vriendelijk geholpen en de bestelling was snel binnen

Ik ben zeer tevreden

Snel geleverd en precies wat ik zocht....

Snel en goed

Filter voor afzuigkap in een wip geïnstalleerd en klaar is kees.

TOP !

Na telefonisch contact goed advies gekregen door vriendelijke medewerkster . Correct en prijs vriendelijke , degelijke producten .

Het ging perfect

De bestelling liep zeer vlot, net als de bezorging.

Een groot assortiment en snelle levering met een duidelijke factuur.

Verwarmingselement voor oven besteld. De volgende dag in huis

Precies het juiste onderdeel

Had voor het repareren van onze piston koffiemachine een onderdeel nodig en heb deze op basis van de foto en beschrijving gevonden bij parts.nl. Werd binnen 24 uur geleverd. Bleek het juiste onderdeel en de machine werkt weer naar behoren.

Duidelijke omschrijving op de site en zeer snelle levering!

Ik kon gemakkelijk het benodigde onderdeel voor mijn koffie apparaat vinden en het werd snel geleverd!

zoals altijd perfect

voor 10 uur besteld en inderdaad weer de andere dag in huis. Heb al eerder van deze site gebruik gemaakt en altijd loopt alles op rolletjes en tegen betaalbare prijzen. Het enige vreemde is dat in het Alca pompje water stond bij levering. Weet niet of dit zo hoort te zijn.

Nette snelle bezorging

Wel een beetje prijzig

Super, snel geleverd

Onderdelen van de wasdroger zijn snel geleverd en van originele kwaliteit. Dus top geregeld.

Simpel te bestellen, vriendelijk personeel

Heel veel onderdelen te vinden

Keurige tijdige levering

Bij het bestellen van het onderdeel kon ik meteen zien of het geschikt was voor mijn koffieapparaat. Nu hopelijk weer jarenlang plezier van mijn automatische koffiezetter.

Lekker dichtbij, makkelijk op te halen. Bezorgen hoeft niet

Snelle verzending en netjes verpakt

goede service

product is op tijd geleverd. en van goede kwalietijd

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE