Goede ervaring

Het onderdeel was snel gevonden, minder duur dan ik verwachtte en arriveerde de volgende dag. Top!

Correcte en snelle bediening

Snaar voor Bosch droger

Snaar gekocht, vervangen en is nu naar 3 maanden alweer kapot.

Prima verhaal

Alles zoals verwacht en perfecte levering. Erg tevreden.

Snelle levering, goed verpakt, duidelijke communicatie. Doen wat ze beloven.

Goed geholpen

Goede service, perfecte levering

De lampjes doen het weer, zodat het koken prima gaat.

Montage is simpel. Het blijft jammer in het kader van de duurzaamheid dat onderdelen t.o.v. het apparaat zo duur zijn.

Toppie

Uitstekende service Bij het bestellen en snelle aflevering. Toppie

Prima verzorgd

Goed verzorgd Pakketje werd bij buren afgeleverd omdat ik onverwacht niet thuis was Prima

Site werkt goed, snelle levering

Originele opzetborstels voor mijn 8 jarige roterende krulborstel gekocht. Super dat ik die nog steeds kan bestellen. Voorgaande jaren gingen de bestellingen ook altijd goed

Snelle levering en originele product

Op tijd geleverd en conform specificatie product.

prima gegaan met een uitzondering

Razendsnelle levering van het juiste onderdeel voor redelijke prijs verbazing dat er een aflevermoment wordt gegeven terwijl het pakketje gewoon bij de voordeur gezet is zonder zelfs aan te bellen

top

Onderdeel keurig verpakt,en op tijd geleverd.

Mooie aanbieding en een snelle correcte te levering

Mooie aanbieding en een snelle nette levering

Super goed

Goede informatie en advies via de telefoon. Super

komen afspraken na

Onderdelen die ik besteld had waren niet op voorraad, ik heb er 3 kwartjaar op moet wachten keurig netje afgeleverd vorige week goeie service en betrouwbaar.

snel en super service

DHL app bleef op nog niet verwerkt staan. Dit bij partnl aangegeven. er werd meteen een nieuwe zending aangemaakt via Postnl, die mij de volgende dag bereikte. DHL kwam exact een week later met de originele zending, die ik geweigerd heb.

Snel en correct geleverd na goed advies.

Veel keus in filters voor afzuigkap. PartsNl via om advies gevraagd. Zij gaven 2 mogelijkheden. Ik kon direct bestellen, betalen en het werd verzonden. Volgende dag geleverd. Filter in de afzuigkap en ‘klaar is Kees’. Top.

Goed en snel.

Spullen netjes en snel geleverd. Werkt goed dusoke.

Een aanrader!

Je ontvangt je bestelling snel en goed verpakt. De klantenservice is zeer vriendelijk en behulpzaam!

Super snelle levering

De batterij van mijn robot stofzuiger moest vervangen worden. Smiddags om 15.30 besteld, volgende dag al geleverd.

Mijn fohn een tweede leven door het simpelweg bestellen van één nieuw onderdeel

Je kan het zo gek niet verzinnen of PartsNL heeft 't. Daarmee kan je met één onderdeel je apparaten of spullen weer werkbaar maken en hoef je dus niet meteen iets nieuw te kopen. Goedkoper én duurzaam!

Makkelijk zoeken en top producten

De magnetische klepjes vervangen van mijn automatische koffiezet met nieuwe producten van PartsNL, als je niet zeker bent kan je gewoon even een offerte vragen via hun systeem en ik had de volgende dag al de juiste producten op mail. Verzenden was de volgende dag al in de bus, gewoon toppers daar!

Snelle levering, goed advies

Beste onderdeel voor beste prijs

Juiste artikel zoals besteld

15 Weegschaalstraat