Als je de juiste produkcode van het te vervangen onderdeel aanlevert met eventuele foto heb je het de volgendedag in huis

Helemaal goed .

Snelle service, product is gewoon goed .Gewoon op dezelfde voet doorgaan .

Snelle levering!

Onderdeel besteld voor deur wasmachine. Snel geleverd en was netjes verpakt! Prima!

Doen wat ze beloven

Tijdige levering en goed product.

Prima zaak.

Had een afsluiter voor de vaatwasser nodig. Deze bij parts besteld en heb deze netjes de volgende dag ontvangen. Prima geregeld.

Correct en snel

Daar zit je dan zonder koffie... Dus ik had snel een nieuw onderdeeltje nodig en dat is bij Parts.NL geen probleem. Het bestelde item werd snel en correct geleverd.

Scharnier van mijn vriezer was kapot en kon snel de juiste scharnier vinden op het typenummer van de vriezer. In de middag besteld en de volgende dag in huis en weer een werkende vriezer deur. Top geregeld

bijzonder goede service

na bestelling bleek er een te lange levertijd maar door klantenservice goed opgelost

Snelle levering. Duidelijk in wat je nodig hebt en het zoeken. Retour jammer dat er geen antwoordnummer of retourlabel is, veel makkelijker Ipv zelf moet betalen.

Prima en goed geregeld

snel bezorgd van besteld artikel

Duidelijke website met goed zoekfunctie. Duidelijke en volledige productbeschrijving. Makkelijke bestelwijze. Bestelling snel, volgens opgave website, geleverd en bezorgd. Jammer, dat er ook bezorgkosten moet worden betaald. Kortom prima.

Snel en goed

Goede hulp bij keuze onderdeel. Binnen een dag geleverd. Juiste onderdeel.

Erg tevreden

Fijn z'on webshop waar je alles op kunt vinden voor onder delen.Snel geleverd. Erg tevreden

Top en snel!

Gisteren een kammetje voor mijn trimmer besteld. Was eerst beetje skeptisch maar ik kreeg hem de volgende dag in huis en paste perfect. Aanrader en zou volgende keer weer bij deze site bestellen!

De volgende dag ontving ik het pakketje. Een uitkomst om onderdelen na te kunnen bestellen. Duurzaam om niet het hele product te hoeven kopen.

Snel en voordelig met hoge kwaliteit

Voor mij een onbekende branche, maar dankzij de duidelijke en heldere informatie kwam ik snel tot de oplossing. Pakket werd zeer goed ingepakt ontvangen. Mooie goede producten en dat voor een hele nette prijs. Chapeau

Zeer slecht

Wacht al hele week op een zending niet te traceren via trac & trace wordt gewoon aan het lijntje gehouden!!!

Zeer overzichtelijke manier om iets op te zoeken op de site

Snelle levering en zeer goede site om iets op te zoeken

Super aardige medewerkers

Ik had verschillende dingen nodig en de medewerker bleef heel geduldig en behulpzaam. En ik kom er vaker en ze zijn altijd even vriendelijk en geduldig.

Prima service!

Op de site kan je om hulp vragen om het juiste artikel te bestellen. Als het artikel niet gevonden wordt kan je een foto uploaden zodat naar het artikel gezocht kan worden. Heb hier gebruik van gemaakt. Binnen één dag kreeg ik het antwoord en kon direct het artikel bestellen door op een link in het antwoord te klikken. Binnen één dag had ik het artikel in huis. Alles top dus.

Nadat de pomp van de vaatwasser stuk was, via het apparaattype een nieuwe besteld. Volgende dag in huis en vaatwasser draait ondertussen weer prima

Goede website, onderdelen snel gevonden!

Een prima ervaring.

Super snelle levering

Alles zag er netjes uit en echt een super snelle levering, helemaal happy

Snell levering, prima product

Het reserve deel was prima ingepakt,geen kans op schade. Alle bijbehorende labels en connectots zaten erbij

Niks bizonders

Eigenlijk vind ik het heel vervelend dat ik geen zandkorrel meer kan kopen zonder het verzoek om een review te schrijven. Als ik een winkel binnenloop om willekeurig wat te kopen komen ze me ook niet achterna. Bovendien was de aanschaf niks bizonders; ik vroeg om een specifiek onderdeel, dat werd geleverd. Klaar.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE