Super service

Goeie winkel, ook bij retouren. TOP

Ik was niet zeker welk onderdeel ik nodig had. Dat resulteerde van mijn kant met het versturen van diverse ( warrige ) mails. De gekregen uitleg was duidelijk.. Ik heb voor de zekerheid nog gebeld. En daarna meteen de bestelling geplaatst en de volgende dag het bestelde ontvangen. Ik ben heel tevreden met alles.

Snel en goed advies

Na een mailtje over welk type koolborstel ik nodig had voor in mijn wasmachine kreeg ik dezelfde dag nog antwoord. Dezelfde dag ook de koolborstels besteld en binnen 2 dagne in huis. Paste perfect, dus de wasmachine draaid weer :) Top service.

Mijn product was niet op voorraad. Geduldig gewacht. Toen het binnen was, is het meteen verstuurd.

Alles correct afgehandeld

Onderdelen op tijd en goed aangekomen

Super snel!

Super snel en precies zoals op de site. Top.

Snelle levering goede kwaliteit prima!

Supersnel geleverd!

Het onderdeel voor mijn Bosch stofzuiger werd binnen 1 dag geleverd.

Verzending duurde lang

Site is goed

snel en makkelijk te bestellen

Sneller en makkelijker kun je een onderdeel niet bestellen. Waarom? Je geeft merk, type nummer door en je ontvangt zeer snel een offerte. Klik op de link en het is besteld. Een kind kan zo de was doen.

Snel

Duidelijke site. Laat in de middag besteld en volgende ochtend al in huis. Top!

Woensdag bestelt Donderdag voor de middag in huis

Niet

Wat een snelle en fijne servixe

Ik zocht filters voor onze stofzuiger en op de site van Parts.nl was het een appeltje eitje om het juiste te vinden. En het werd binnen 24 uur verzonden. Top service

prima winkel met goed advies

moest een nwe zak bestellen voor mijn bladblazer en kon op de site aanvankelijk niet goed vinden welk type zak ik moest bestellen maar kreeg direct antwoord toen ik dat in chatgesprek vroeg. Bestelling kwam volgende dag binnen en zak paste perfect.

Onderdeel snel geleverd

Onderdeel voor het koffiezetapparaat is snel geleverd

Onderdeel stofzuiger besteld, goede afbeeldingen. Volgende dag al binnen, helemaal goed!!!

Goede prijs en snel geleverd

Zeer tevreden. Kom hier zeker nog eens terug!

Eenvoudig offerte aanvragen, bestellen en geleverd krijgen!

Omdat ik geen artikelnummer voor een onderdeel van een koffiezetapparaat had heb ik een offerte aangevraagd met slechts een afbeelding van het onderdeel. Binnen 24 uur een reactie ontvangen incl. link voor het bestellen van het desbetreffende onderdeel. Eenvoudiger is niet mogelijk. Na bestelling binnen no time het onderdeel kunnen afhalen (op eigen verzoek, kon ook toegestuurd worden) bij PartsNL vestiging in de buurt. Perfect!

Prima.

De volgende dag al bezorg. Netjes verpakt. Prima hoor. Bedankt voor de snelle service

Hele goeie service

Maar het nodig had hadden ze en ben geen blij mee en dit heel snel gezonden en een paste precies

Snel,klantvriendelijk, adeqaat, probleemloos en prijsgunstig.

Snelle reactie op mijn vraag waarop ik een bestelling geplaatst heb.. Gevraagde prijs is zeker concurerend en helemaal oke. Levering per omgaande

Uitstekende webshop

Groot assortiment op een duidelijke website, goede prijzen, snelle verzending, transparant over de status vd bestelling … helemaal prima dus !

Duidelijke website en zeer snelle afhandeling!

Ruime keuze

Ruime keuze en overzichtelijke webshop met goede zoekfunctie.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE