Onderdelen snel gevonden ook snel (binnen 1 dag) geleverd.

Snel en correct

Weggooien is zonde, repareren een uitdaging. Duidelijke website, fijn dat je kan zoeken op producten zodat je zeker weet dat je het goede onderdeel hebt. Lekker een middagje knutselen met PartsNL onderdelen en weer een apparaat gemaakt ipv weggooien en nieuw kopen.

Erg lang moeten zoeken naar de melkopschuimer van Delonghi. Zij konden het niet bieden, PartsNL wel. Zeker voor herhaling vatbaar!

Goede duidelijke service, Precies op de aangegeven tijd geleverd. Keurige bezorger. Dus zeer tefreden.

Snel en goed

Zelfs een onderdeel van mijn 18 jaar oude koelbox kon nog geleverd worden. Chapeau.

Overzichtelijke website met groot assortiment en snelle levering

Op de website wordt een groot assortiment aangeboden waarbij duidelijk wordt vermeld voor welke merken de onderdelen geschikt zijn. De onderdelen waren goed verpakt en werden snel geleverd.

Origineel onderdeel, snel geleverd.

Erg blij met onze wasmachine sproeikop. Zelf gemakkelijk kunnen installeren.

Goede website, ik kon via de specificaties op hun websites het juiste bakje vinden. Om 21 uur besteld en betaald. De dag erna om 12.30 geleverd. Het juiste bakje . Prima

Onderdelen op voorraad en de volgende in huis .dus binnen 24uur werkt het apparaat weer naar behoren.

Snel geleverd, correcte prijs.

Ik zocht een onderdeel voor een koffiemachine. Het was eenvoudig om het juiste onderdeel te vinden op de website. Na de bestelling was het binnen 1 dag geleverd.

Binnen twee dagen de onderdelen die ik bestelde

Het vervangen van koelkastscharnieren bleek een klein klusje te zijn. Fijn dat het vinden van de juiste scharnieren op de website van Parts een fluitje van een cent is.

Estupendo

Tal y como se describía en la página. Muy contento con la compra. Gracias

veer op tijd geleverd

Een veer vervangen in een senseo is niet zo moeilijk, als je weet hoe dat moet. Een passende veer was snel gevonden en geleverd.

"Zoals het hoort"

Duidelijke omschrijving product! Snel geleverd.

Alles klopt, eenvoudige bestelprocedure correcte levering en goed info gedurende bestelling en levering Aanbeveling; Ja zeker

Snel en juiste artikel

Snel het juiste artikel kunnen vinden en snelle levering

Een bedrijf om aan te bevelen.

Prima bedrijf. Men doet wat wordt beloofd. Een aanrader.

Duidelijk, informatief, snel en vriendelijk

Ik had het besteld en de volgende dag was het al geleverd! Supersnelle service!

Snel geleverd.

Alles goed gegaan een top bedrijf

Zeer tevreden over de afhandeling van de Snelle levering en over de manier van de verpakking wij zijn zeer tevreden over het hele proces. vr.gr. Henk loer.

Snelle service.

Heel fijn om de producten snel in huis te hebben. Beloftes worden nagekomen.

Snelle en correcte levering! Top

Heel goed!

Lekker snel

Artikel besteld en de daarop geleverd. Heerlijk snel.

Snel!

Volgende dag in huis.. Vaatwasser werkt weer perfect

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE