Perfect !

Onlangs een scheerkop tbv een Braun shaver bij PartsNL gekocht. Geweldig dat dit onderdeel los te bestellen is. Ik ben daar heel erg blij mee, zodat ik niet een heel nieuw apparaat hoef te bestellen. Daarnaast is de levering snel en correct bezorgd.

Top ervaring

Dit was mijn eerste bestelling bij PartsNL en het was een top ervaring. Het opzoeken van het juiste onderdeel is eenvoudig geregeld. Daarnaast is het top dat je nog kunt controleren of het onderdeel echt geschikt is voor jouw apparaat. Je hoopt onderdelen nooit te hoeven te kopen, maar als het dan moet, dan graag bij PartsNL.

Kopen bij PartsNL is van bestelling tot levering een feestje.

Zowel het zoeken naar je gewenste onderdeel, het plaatsen van de bestelling als de tussentijdse info over de levering zijn prima verzorgd. Levering is op het beloofde tijdstip afgeleverd. Zoals gezegd, kopen bij PartsNL is gewoon een feestje.

levering snel en vakkundig afgeleverd

in een woord ""geweldig"", producten besteld en volgende dag geleverd. Top services... Volgende keer bestellen we weer :-)

Goed origineel onderdeel, supersnel geleverd!!

Parts.nl.......AANRADER!!!!!

Snel

Super snel en netjes geleverd

Prima spullen

Prima spullen, snelle levering!@

Snel en goed geholpen.

Ook telefonisch zijn mijn vragen netjes beantwoord.

Snelle levering. Goed op de hoogte gehouden

Duidelijke website. Betrouwbaar en snel

Super snelle service

Zondag besteld maandag zat het onderdeel al in de koelkast

Onze vaatwasser was kapot. Een nieuwe afvoerslang besteld.. De volgende dag in huis en savonds konden we de vaatwasser weer gebruiken. Heel fijn.

Duidelijke website, snelle levering.

Snel en gemakkelijk

Fijn dat er nog een onderdelen winkel bestaat.

Zeer tevreden over PartsNl

Besteld verwarmingselement voor het hetelucht Inventum 6020 gasfornuis. Gevraagd aan PartsNl of ik het juiste onderdeel had gekozen. Zeer vlug een reactie gekregen van hun. Besteld en de volgende dag al in huis. Echt klasse! Goed artikel, goede service en snelle verzending. Zelf gemonteerd. Scheelt weer het nodige geld. Bedankt mensen van PartsNl Mvrgr. B. de Wijk

Pomp voor wasmachine past perfect

Pomp voor onze oude naar nog in prima staat verkerende wasmachine vervangen. Met hulp van jullie duidelijke instructie filmpje prima en eenvoudig te doen! De wasmachine werkt weer prima! Heel erg tevreden!

Snelle levering app inmiddels gerepareerd klant zeer tevreden

Op naar de volgende bestelling 9mvg ex monteur whirlpool ned nu met pensioen

Snel besteld en geleverd, goed verpakt

Voor herhaling vatbaar! Zeer snelle levering en de glazen koffiekan was goed verpakt. Ik ben een tevreden klant.

Website is duidelijk en overzichtelijk

Snelle levering!

Supersnel geleverd.

Ik had een koppeling voor een Venta luchtbevochtiger besteld rond 17 uur. Tot mijn verbazing zat het onderdeel reeds de volgende dag rond de middag in de brievenbus. Het onderdeel moest van Apeldoorn naar regio Leuven in België geleverd worden. Toch een aanzienlijk traject. Zij hadden ook nog eens de scherpste prijs van alle aanbieders. Zonder meer topleverancier.

Groot assortiment

Groot assortiment en een snelle levering

Supervlot en correcte service

Was verbaasd dat zending zo snel van Nederland naar België werd afgeleverd. Correcte opvolging en heel netjes ingepakt. Heel tevreden.

Past goed het onderdeel

Breed assortiment en snelle levering

Nieuwe vetfilters voor de afzuigkap benodigd. Breed assortiment aan filters, inclusief de originele. 's Avonds besteld, volgende dag in huis. Goed verpakt. Aanrader!

Juist onderdeel makkelijk gevonden en supersnel geleverd

Een apparaat gekocht in 2009 en dan een versleten onderdeel supersnel op de website gevonden. En dan ook nog eens zeer vlot geleverd. Dat kon minder zeggen we dan ;)

Snel.

Sipersnelle levering !!

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire