Ik had een koolstoffilter voor mijn wijnkoelkast nodig. Maar er zijn nogal wat modellen en dus wilde ik zeker weten, dat ik de juiste bestelde. Ik heb het model en serienummer van de wijnkoelkast door gegeven aan PartsNl en kreeg binnen een dag antwoord met een link naar het juiste filter. Bovendien was de prijs van het artikel zeer concurrerend. Prima service dus.

Fijne ondersteuning via de klantenservice

Aangezien op internet bij verschillende websites tegenstrijdige adviezen te vinden waren m.b.t. de onderdelen die ik zou willen bestellen heb ik gemaild met de klantenservice. Fijne vlotte reacties. Onderdelen besteld, die vlot geleverd werden en nu alles naar tevredenheid werkend.

Super snelle service

In de avond mijn bestelling geplaatst. Een paar minuten later al een mail dat mijn bestelling was overgedragen naar de vervoerder. De volgende dag mijn pakket netjes in huis. Helemaal top!

veel keuze

prettig en snelle levering

Zeer snelle bezorging

Ook het gedeeltelijk terug sturen verliep zeer goed

Top bestelling!

Heb voor mijn Magnefica S allerhande reserve onderdelen besteld omdat het koffiezet apparaat wel eens een apk kon gebruiken. Alles was netjes verpakt en compleet. De onderdelen paste perfect. Ik zou hier zeker nog eens bestellen.

Snel en gelijk goed

Het bord van mijn combimagnetron draaide niet meer. Na onderzoek bleek dat het motortje/meenemer het niet goed meer deed, maar makkelijk te vervangen bleek. Even gezocht op google en kwam ik op deze site uit. Gelijk besteld tegen een leuke prijs en de volgende dag in huis. Mijn combimagnetron loopt weer als een zonnetje en kan weer een tijdje mee.

PartsNL levert erg snel!

Alles wat ik bij PartsNL bestel is er altijd erg snel! En de kwaliteit is de kwaliteit die je verwacht en dit alles tegen een schappelijke prijs. E n haal je je bestelling af in de winkel in de Fransestraat in Nijmegen dan weet je zeker dat je daar altijd goed en gezellig wordt ontvangen. Prachtige gasten daar!

Eenvoudig en snel

Eenvoudig om op basis van typenummer de onderdelen te vinden en vlot gelevetd. Dat js wat je allemaal wenst so no need to say more? Gewoom bestellen :-)

Deskundig en klantvriendelijk

Goede uitleg over te gebruiken middelen en en waarom extra middel extra aan te bevelen valt.

Snel geleverd en goede kwaliteit

Snel geleverd en goede kwaliteit

goede klantenservice

goede ervaring geen klachten snelle hulp bij ongemakken

Een super service snelle levering

Super service

Altijd snel geleverd

Duidelijke site, en altijd alles snel verzonden

Goede prijzen

Frituurmandje besteld voor inventum airfryer voor lage prijs en toch van een goede kwaliteit en origineel.

gewoon super !!!

duidelijke site en correcte afwerking,zelfs de verzending gaat perfect!!

Makkelijk om product te vinden tegen een goede prijs en vriendelijk personeel in de winkel

Groot assortiment in onderdelen, goede prijs. Afhalen op locatie perfect. Snel en vriendelijk personeel in Goirle. Levering zou iets sneller mogen. Maar communicatie rondom te leveren product loopt ook perfect.

Makkelijke bestelling en erg snelle levering, zoals ook beloofd op de website. Dus helemaal goed.

Gemakkelijk te bestellen en snel geleverd

Ze hebben alles en leveren snel

Nog nooit teleurgesteld, altijd goede service.

Zo goed

Snel

snel en goed advies op website

Onderdeel werkt naar behoren.

Onderdeel klopte

Onderdeel van de koffiemachine wat stuk was konden we snel vinden op de site, nog even een check en bevestiging met typenummer was ook erg fijn. Vervolgens een snelle levering waardoor we weer snel koffie konden drinken :) Kortom heel tevreden!

Mijn ervaring was uitstekend!

Bestelling kwam precies zoals gepland was, de volgende dag. Het bestelde product was ook het juiste product.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire