Snel een vervangend onderdeel voor mijn espresso-apparaat.

De koffiefilter van mijn espresso-apparaat was totaal verstopt. Dankzij PartsNL kon ik de volgende dag al weer espresso maken.

Alles volgens afspraak

Na mijn bestelling werd ik steeds op de hoogte wat er gebeurde of waar het pakketje was. Alles ging zo als het gezegd werd. Complimenten hiervoor

Snelle levering en perfect product

Snelle levering en perfect product! Blij mee.

Duidelijke site, snelle levering

Specifiek onderdeel nodig, goede toelichting op site en snelle levering.

Snel geleverd uitstekende service

Snel en op tijd geleverd. Beleefde chauffeur

Bestelling zoals het hoort

Dit is zoals een aankoop moet zijn

voldoet aan verwachting

product als omschreven, tijdig geleverd. Zeer vriendelijke verkoper in Almere Buiten waar het product is afgeleverd

PERFECT!

Zondag besteld, maandag lag het op de deurmat! Dat is nog een super snelle goede service!

Super service

Ik wist niet precies welke onderdeel goed was en heb gemaild met jullie. Jullie hebben me exht suoer geholpen en heb het juiste onderdeel ontvangen. Exht super service

Vandaag besteld, morgen in huis en tegen een mooie prijs.

Zondagmiddag onderdeel besteld, Maandag in huis.

Niet verder zoeken

Onderdeel defect of kwijt? Hier vindt je het vast wel!

Zeer goede service

Zondag's via internet besteld, maandag voor de middag in huis .

Zeer snel het juiste onderdeel voor mijn oven!

Op zaterdag vrij makkelijk via de zoekfunctie gevonden: onderdeel voor mijn oven (circulatie hitte element). Bestald en maandag in huis. Netjes en goed verpakt, schappelijke prijs. Oven is weer 100%!

goede prijs, snelle service

Zocht nieuwe hendels voor tosti-ijzer. Goede prijs en snel verzonden. Was wel even zoeken op de website om zowel ee linker als de rechterversie tv vinden. De rechter stond wel duidelijk op de website en in re zoekresultaten, de linker niet.

Snelle actie na de bestelling

Zodra ik besteld had (op Zondag!) werd het artikel al in behandeling genomen en kreeg ik een paar uur later al bevestiging van DHL , fantastisch dat er ook bedrijven zijn die wel hun afspraken nakomen.

Maatwerk en snelle levering

2 Etna filters voor afzuigkap gekocht. Type nummer was niet meer aanwezig, maar a.d.h.v. de maat die ik had opgenomen, toch de gok genomen, en past perfect!

Overzichtelijke site, snel bezorgd.

Prima webshop, overzichtelijk ruime keuze en snelle bezorging.

Helemaal goed!

Aan de hand van het type-plaatje van de magnetron konden we vlot het juiste glasplaatje vinden op de website van PartsNL. Het bestellen en betalen was toen een fluitje van een cent. En ook de snelle bezorging gaf ons een goed gevoel. We kunnen weer magnetronnen! Dank PartsNL! “ Go on everybody! You all doing good work! “

Goede

Top ,goede kwaliteit en snel bezorgd

Prima snelle levering

Gewoon goed

Zo door blijven gaan

100 %

Perfect en snel geleverd en het juiste

De beste survece

Altijd goed goed en snel.altijd alles goed En jullie houden je aan de afspraak nu bestellen en de volgende dag binnen

ruim assortiment en snelle levering

gezocht op typenummer van mijn droger en dan krijg je een overzicht met passende onderdelen. Dus snel gevonden wat ik nodig had en de volgende dag bezorgd.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire