Goed en snel geholpen

Ik ben erg blij de snelle service van parts.

Zeer tevreden.

Onderdelen snel geleverd. Op youtube instructies gezocht hoe te monteren. Handig als op jullie site instructies of kenmerken welke rubberring waar zit. Al met al zeer tevreden en snelle levering. Groeten L. D.

Uitstekend!

Duidelijke en overzichtelijke website. Goede communicatie en snelle levering. Prijs/ kwaliteit goed.

Zoals altijd prima.

Duidelijk op basis van typenummer op website te vinden. En mijn probleem weer opgelos

Zeker tevreden over de levering en de communicatie!

Ik heb er een led lamp gekocht als vervanging van een E27 Halogeen lamp. Is op tijd geleverd. Ik had ook twee oven scharnieren besteld die nergens meer verkrijgbaar waren. Helaas bleken deze scharnieren ook niet door PartsNL geleverd te kunnen worden. (Siemens levert deze scharnieren niet meer) Hierover ben ik tijdig geïnformeerd en is het bedrag meteen terug gestort!

Langere levertijd

Site is prima, goeie zoekfuncties en juiste onderdelen te vinden. Goede onderdeel ontvangen. Alleen levertijd was 2 dagen langer dan vermeld.

Naar wens verlopen.

Heel prettig, zoals afgesproken bezorgd.

Juiste onderdeel de volgende dag ontvangen.

Om ca. 21.45 uur het verwarmingselement voor een Bosch vaatwasser besteld en al de volgende dag ontvangen.

geweldig

goeie overzichtelijke website, had snel het onderdeel gevonden, besteld en online betaald, daarna snel een reactie per mail omtrent de verzending, de volgende dag een mail omtrent hoelaat klopte, kortom in 24 uur alles geregeld. kom indien nodig hier wel terug, tot dan, en bedankt

Past gewoon!

Je kan een nieuwe Miele stofzuiger kopen.....maar als het schuifje voor de pistoolgreep stuk is kan je ook gewoon bij PartsNL een nieuw schuifje kopen. Niet origineel, niet duur maar past precies en schuift prima! Je kan weer jaren vooruit.

Geweldige klantenservice

Ik zocht een onderdeel voor mijn wasmachine waarvan ik niet wist hoe het heette. De meneer aan de telefoon luisterde geduldig naar mijn omslachtige omschrijving, wist meteen wat het was. Ik kreeg een mail met een offerte (foto) van het onderdeel. Het was slechts 7,99 ik bestelde het smiddags en het was er de volgende dag. Was alles in het leven maar zo simpel op te lossen.

Goede kwaliteit

Schokbreker besteld voor Miele wasmachine. Volgens mij exact dezelfde als er origineel in zat. Inbouwen was een fluitje van een cent. Kwaliteit is goed, wasmachine loopt weer als een.

Snelle levering, toppie!

Onderdelen die ik nodig had waren makkelijk te vinden en werden heel snel geleverd.

Snelle levering zoals beloofd.

Het bleek de juiste padhouder te zijn. Via de website was die keuze goed te maken. Maar je weet maar nooit.

Snel en adequaat

Ik heb het normaal gesproken niet zo op chatbots, maar deze heeft me perfect geholpen met het juiste vriesvakdeurtje dat ook nog eens binnen 24 uur werd geleverd. Snel en adequaat dus!

artikel/onderdeel was makkelijk te vinden. goede prijs/kwaliteit voldoet aan omschrijving/past snelle verzending kan niet beter!

Snelste levering ooit!

PartsNL maakt belofte waar!

Alles goed geregeld daar en volgens afspraak

Voldoet volkomen aan de verwachtingen

Bestellen makkelijk, levering snel en makkelijk en product prima

Uitsluitend onderdelen en service

Super snel geleverd. Onderdelen passen perfect

Duidelijke site.

Makkelijk en snel geleverd

Vlot geleverd

Zeer tevreden over hun communicatie

Ben heel tevreden over PartNL. Had zelf een verkeerd artikel besteld, geretourneerd en geldt terug ontvangen. Maar ze gaven mij ook goed advies hoe ik het juiste artikel kan bestellen. Echt top... Daar heb je tenminste iets aan. Goede communicatie.

Geweldig snel!

Zij maken hun zin ‘volgende dag in huis’ echt waar, voor 22:00 besteld en de volgende dag was het al in huis. Super fijne, overzichtelijke website. Dank je wel

Simpel, snel en accuraat.

Mijn kapotte onderdeel vond ik simpel op de site van PartsNL. Ik kon snel mijn item in de winkelwagen vastleggen, bestellen en betalen. De volgende dag werd het item geleverd in de afgesproken tijdspanne door DHL. Goed verpakt pakket. In één woord: uitstekend!

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire