Simpel, snel en accuraat.

Mijn kapotte onderdeel vond ik simpel op de site van PartsNL. Ik kon snel mijn item in de winkelwagen vastleggen, bestellen en betalen. De volgende dag werd het item geleverd in de afgesproken tijdspanne door DHL. Goed verpakt pakket. In één woord: uitstekend!

Super snel

Super snel geleverd en duidelijke website

Heb mijn bestelling geplaatst en PartsNL heeft aan alle toezeggingen die ze voldaan. Volgende keer zal ik zeker als ik wat moet bestellen PartsNL als een van de eersten bezoeken.

Op zondag een deurslot voor mijn vaatwasser besteld en vandaag al ontvangen. De verzending was ontzettend snel en het pakketje was zorgvuldig ingepakt. Dit bedrijf is absoluut een aanrader. Bedankt voor de uitstekende service!

Echt zeer tevreden!

Ik heb een onderdeel voor mijn droger besteld en nam de optie om het bij de winkel op te halen. Het onderdeel was super snel geleverd (binnen een dag) en mijn ervaring in de winkel zelf was super. De medewerker was super behulpzaam. Weer thuis kon ik de onderdelen vervangen en het past perfect. Mijn droger kan nog een paar jaar meedraaien nu.

behulpzaam aan telefoon en snelle levering

behulpzaam aan telefoon en snelle levering.

Op tijd geleverd

Op tijd de originele onderdelen netjes verpakt binnen gekregen.

Gewoon goed

Onderdelen makelijk gevonden en besteld, volgende dag geleverd.

Goed service

Een goede webshop waar je alles kan vinden voor witgoed en vaatwasser onderdelen. En snel geleverd

snel geleverd, duidelijke informatie m.bt. product

snelle levering, duidelijke informatie m.b.t. product of onderdeel dat past bij mijn huidige product

Zeer goede en snelle service

Fijn om alle onderdelen van oudere machines terug te vinden. Een correcte prijssetting en een zeer snelle levering.

Fantastisch!

Het plaatsen van onze bestelling ging snel en eenvoudig. We hebben twee flessenrekken besteld voor onze koelkast, die inmiddels al 16 jaar oud is. We zijn super tevreden met de aankoop!

snel en correct product.Aanrader

Snelle levering perfect product Aanrader

Excellent

It arrived the day after I ordered it. It's perfect! Quick and accurate response!

Prima website

Had mijn glazen schaal besteld en de dag erna al gekregen. Prima service

Goede afwikkeling van mijn bestelling.

Ik heb het als heel positief ervaren dat mijn bestelling goed is afgehandeld.

top leverancier!

zeer goede leverancier, makkelijk bestelprocess online, direct en snelle levering enm afhandeling

Eenvoudig besteld, snel geleverd

Via LG had ik een onderdeelnummer en link gekregen van parts.nl. Snelle levering Tevreden klant ( behalve dat ik zelf niet duidelijk omschreven had (welke glasplaat) welk onderdeel het betrof.

Snelle goede service

Makkelijk bestellen, vragen worden snel via de mail beantwoord. Het bestelde werd in goede orde afgeleverd.

Snelle levering van juiste onderdelen

De onderdelen passen in mijn Miele Boost CX1 en het is snel geleverd.

Netjes bezorgd man van de post kwam het zelfs boven brengen. Juiste product, paste perfect. En heel belangrijk telefonisch bereikbaar!

Correcte en snelle service

Duidelijke site, snelle en duidelijke telefonische informatie en tijdige levering.

Origineel onderdeel en zeer snel geleverd

Na het achterhalen van het originele nummer uitgekomen bij deze website / schakelaar. Onderdeel aldaar besteld en snel geleverd. Oven werkt weer als nieuw!

Makkelijk gevonden en besteld, snelle levering

Het onderdeel wat ik zocht was goed te vinden door de mogelijkheid om op typenummer te kunnen zoeken. Het bestelproces was overzichtelijk en verkiep soepel. Levering was zeer snel de volgende dag in huis.

Snel en correct verpakt

Lamp besteld, goed verpakt.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire