Snel en goed goede levering top

Naar lang zoeken op het internet op Partsnl terecht gekomen. En tot me verbazen die had wel wat is zocht wat ik bij Kenwood zelf niet bestellen kon.

Goede prijzen, supersnelle levering.

Hele snelle levering door dit bedrijf. Nette en snelle communicatie. Goede prijs kwaliteit verhouding.

Goed en snel

Kon mijn onderdeel eenvoudig en makkelijk vinden en bestellen. Snelle service. Zeer tevreden.

alles perfekt, kan niet beter

goede info van het produkt en snelle levering

Snel!

Zeer snelle en correcte levering

snel

snel geleverd

Alles correct geregeld

Alles volgens afspraak

zeer tevreden.

Omdat ik niet zeker was dat ik het juiste onderdeel zou bestellen heb ik een e-mail naar de klantenservice verzonden om dit te checken. Klantenservice reageerde per omgaande. Het juiste onderdeel binnen 24 uur ontvangen.

Keurig op tijd

Snelle en goede service.

Goed en snel bezorgd

Het product was precies wat ik zocht snel geleverd binnen 24 uur . Goed verpakt en keurig bezorgd .

super spul

altijd supermateriaal en snelle levering gewoon top kunnen er nog veel van leren nooit problemen daar

Prima en snelle levering onderdeel

Uitgebreid assortiment. Overzichtelijke website. Prima en snelle levering. Prijzen zeer acceptabel

Aan te bevelen

Juiste afhandeling nadat mijn bestelling was geretourneerd!

Een dikke 10! goede en snelle service

Na zelf 2x de verkeerde ovenplaten te hebben besteld, heel vlot na retour terugbetaling gekregen. Ook heel vlot geholpen door de klantenservice. De juiste ovenplaten kwamen een dag later nadat ik deze besteld had. Superblij mee. Goede afmetingen. Heerlijk weer, zo een "frisse" oven.

Snelle levering.

Zeer overzichtelijke website, ik had mijn onderdeel (deurtje vriesvak) snel gevonden. Na bestelling had ik het de volgende dag ireeds n huis. Meteen geplaatst en mijn koelkast was weer helemaal in orde. Dank PartsNL!

Snel geleverd en een heel goed product

Na bestelling is het product snel geleverd. Goed verpakt. Het product is overeenkomstig het oude product welke kapot was. Goede kwaliteit.

super snelle levering

heel fijn om zo snel een onmisbaar onderdeel voor mijn koffie machine te krijgen ! want een dag zonder koffie is geen goede dag

Alles verliep goed product, verzending enzo.

Zij leveren een goede service en kwaliteit van de producten die geleverd worden.

Een koelkast lade besteld deze was tehoog terug gestuurd en een andere besteld deze paste perfect.

Precies wat ik nodig had

Ontzettend snel geleverd en precies wat ik nodig had. Ik had de ‘oude’ laten vallen en gelukkig waren deze mengkommen nog op voorraad.

prima service

Onderdeel makkelijk te vinden en snel ontvangen

De volgende dag bezorgd

Ik doe het gewoon zelf.

Waanzinnig makkelijk. Alle onderdelen zijn hier beschikbaar. Waarom een dure hersteller brllen als je het gewoon zelf kan , alle onderdelen zijn hier gewoon beschikbaar.

Snelle zending

Onderdeel van 23 euro bleek de verkeerde te zijn. Voor retourzending moest ik 8 euro betalen? Onvriendelijke regeling vind ik. Maak een postbusnummer voor retouren.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire