Onderdeel keukenmachine kom snel geleverd. Ook de juiste kom geleverd , duidelijk omschreven in de webshop , welke kom ik moest hebben.

snel en correct

als beloofd snel te vinden parts op de site tebestellen en meteen verstuurd. Zo hoort het.

Heel blij mee

De ophangveer van onze wasmachine brak. Via de website snel en makkelijk het onderdeel kunnen vinden op basis van typenummer van de wasmachine. Besteld en paar dagen later binnen, maar dat lag aan PostNL en kerstperiode!

Snel geleverd en dankzij het plaatje het juiste filter

Ik kon het juiste filter niet vinden voor onze OK vaatwasser door te zoeken op code. Maar kon gelukkig het juiste filter vinden op basis van het plaatje. Filter zit er in en de vaat is weer schoon.

Werd vriendelijk en goed geholpen aan de telefoon en had de koelkast scharnieren de volgende dag al in huis. Koelkast scharnieren waren makkelijk te vervangen en de koelkast sluit weer goed.

Snelle levering en weer genieten ☕️

Mijn Nespresso apparaat schuimde geen melk meer op. Via Parts.nl een nieuwe deksel en een onderdeel besteld. Zo kon ik de volgende dag alweer genieten van een overheerlijke Latte.

Zoals gewoonlijk perfect

Ik had een motor voor een vlakscherm afzuigkap besteld. Bestelling duurde officieel 3 weken en dat werd netjes op de site aangegeven. Ondanks de verwachte levertijd van 3 weken, had ik de bestelling binnen 3 dagen in huis. Motor vervangen en afzuigkap draaid weer als een zonnetje.

Blij dat jullie er zijn!

Kwaliteit uitstekend, in doos. Goed verpakt. Leveringstijd prima, alles goed:) Kan ik weer koffie drinken:) Dank!

Snelle levering, gekregen wat we besteld hebben.

Snelle levering en goed product

Onderdeel dolce gusto no dig zo gevonden Snel geleverd Prima

Niet voorraad artikel toch binnen redelijke termijn geleverd.

Het artikel wat ik nodig had kon ik niet vinden op de website, maar na een vraag te hebben gesteld kreeg ik snel een duidelijk antwoord welk artikel ik nodig had, dit betrof geen voorraad artikel, maar kon toch binnen redelijke termijn geleverd worden.

Onmiddellijk gevonden wat ik zocht.

Hoewel aanvankelijk leek dat het artikel niet in voorraad was kreeg ik enkele uren later een mail dat het de volgende dag zou komen en dat is gebeurd ook met een stipte levering door PostNL.

Snel geleverd.

Een makkelijk site. Product snel geleverd.

professioneel en snel

IK ben niet zo'n review schrijver. Dit was mijn 1e x bij PartsNL. Het product wat ik zocht was op voorraad en een goede prijs. Bestelproces is eenvoudig en snel. Keurige status update gedurende zending. Volgende dag geleverd, wat wil je nog meer. Zeker een partij als ik weer dergelijke onderdelen nodig heb

Makkelijk en snel gevonden Merk en type ingevoerd. Komen diverse wat te bestellen is Aan geklikt. Andere dag al binnen

goede ervaring

geen klachten en het ging precies zoals beloofd

Prima keus

Goede keuze, originele kwaliteit. Kosten voor bezorging/ophalen in de winkel is aan de hoge kant

Zeer snelle levering en juiste artikel gemakkelijk te vinden

Juiste artikel makkelijk te vinden door te zoeken op apparaat type en nummer. De glasplaat was goed verpakt en 21.50u besteld, maar de volgende dag in huis!

Snel, betaalbaar en makkelijk in gebruik!

Onderdelen besteld voor oven en vaatwasser. Snel aangekomen en alles precies zoals belooft.

Snel de juiste onderdelen geleverd

Een deel van de rekken in onze vaatwasser was verroest. Fijn dat een deel van de rekken geleverd konworden en dat het niet nodig was het hele bordenrek te vervangen.

Grote voorraad en snelle levering. Superxxxx

Grote voorraad. Vele merken en snelle levering

Snel en correct.

Snel en correct geleverd. De handvaten van de pan waren exact wat ik nodig had. Dit bespaart weer de aanschaf van een nieuwe pan.

Prima ervaring, gebruiksvriendelijk site om te bestellen.

Onderdeel werd volgende dag al bezorgd. Account aanmaken was niet nodig.

Communicatie is alles

Los van het feit dat ze eigenlijk alles wel hebben voor dezelfde prijzen als alle grote winkels, vind ik het feit de ze communiceren heel fijn. Ik ging iets bestellen met langere levertijd. Dat was meteen duidelijk. Toen ik besteld had en het leek alsnog een dagje langer te duren, lieten ze dat weten. En toen het uiteindelijk toch nog iets eerder aan kwam, viel alles weer mee. Zo eenvoudig kan het zijn. Het hoeft niet over 1 uur hier te zijn, over 6 dagen is ook goed, als je dat maar weet.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire