Past perfect

Onderdeel van hogedrukreiniger besteld en past perfect

Goed verpakt en supersnel verzonden

Op de spullen die ik nodig had ik weinig informatie, maar ik kon het gemakkelijk vinden op de website en tot mijn verbazing klopte alles perfect.

Super snel geleverd!

Mijn bestelling was duidelijk omschreven en na bestelling en betaling de volgende dag in huis. Waardoor we niet heel lang zonder koffiemachine zaten. Een aanrader.

Snel geleverd, uitstekende kwaliteit!

Duidelijke website waarop ik makkelijk onderdelen voor mijn inbouwkoelkast kon bestellen. De dag erna werden de spullen bezorgd. Snel en kwalitatief super! Blij mee.

Super snelle levering

Op zondag besteld en op maandag al binnen.... dat is toch super!!

Snel en correct

Dacht dat ik mijn koelkast moest vervangen omdat de achter plinten allemaal kapot waren.Maar door jullie onderdelen is mijn koelkast weer als nieuw.

Maken waar wat ze zegg

Beter kan niet

Altijd top communicatie

Al meermaals dingen besteld. Soms staat het er niet tussen, dan neem ik telefonisch contact op en helpen ze mij altijd zeer netjes en heel snel. Echt een top bedrijf.

toppie

Contact gehad en het juiste onderdeel snel geleverd. De andere dag bezorgd. Kunnen andere nog wat van leren .

Snel geleverd, goede prijs, passend onderdeel

Redelijk lastig te vinden onderdeel gelukkig compatibel door duidelijke beschrijving. Snel geleverd.

o.k.

na meer dan 25 jaar samenwerking, mag dit wel

Gebruik alleen originele onderdelen.

Op parts vond ik voor mijn Etna vaatwasser de originele onderdelen om mijn vaatwasser te fixeren. Na tijden lang geschuifel omdat de oude onderdelen kapot waren gegaan, is deze eindelijk weer gefixeerd. Mooie bonus was dat ik de hele inbouw set meegeleverd kreeg.

Snelle en correcte levering!!

Het product was simpel digitaal te vinden, het plaatsen van de order, alsmede de betaling ging heel eenvoudig en zeer duidelijk. Levering was zoals was gecommuniceerd!! Top!!!

snel geleverd en duidelijke site zonder poespas en prijs prima

snel geleverd en duidelijke site zonder poespas en prijs prima Kom hier zeker weer terug, heb ook al vaker besteld en ook aan andere mensen door gegeven.

Snel geleverd. Originele Krups onderdelen.

Ik heb de juiste onderdelen besteld en ontvangen. Voor de Krups koffie zet apparaat. Alles origineel en binnen 1 dag bezorgd. Bestel altijd mijn onderhouds onderdelen hier. Ga zo door!

Prima bedrijf

heb eerst gebeld, prima uitleg. Besteld en de volgende dag thuis in de bus. Onderdeel waar veel naar wordt gezocht dus andere camperleden op facebook dit bedrijf met bestel nr doorgegeven.

perfect

het was heel duidelijk en paste meteen dus alles wekt weer

Zeer snelle levering

Ik had een zeer oud onderdeel nodig en het was daar gewoon op voorraad en ik had het de andere dag al in huis. Super tevreden dus.

verzendbelofte zijn waar !!

Enorm snelle levering, de leuze: vandaag bestelt morgen in huis, was inderdaad waar.

Goed en snel

Product helemaal naar verwachting en snel geleverd top!

Ik heb een extra deel voor een vaatwasser gezocht. De website is erg goed omdat je kan testen of het deel ook echt bij jouw machine past. Afhandeling en afhalen was zonder problemen.

Gemakkelijk en snel

Aantal onderdelen van mijn oven en vriezer waren aan vervanging toe en via PartsNL makkelijk gevonden welke onderdelen ik voor mijn type apparaten nodig had. Gemakkelijk gevonden en besteld en snel geleverd in een filiaal in de buurt. Klein minpuntje is dat je ook moet betalen voor bezorging in het filiaal en het dan nog zelf moet ophalen, maar in het algemeen erg tevreden met de service en de producten. We kunnen weer even vooruit!

Alles gaat makkelijk

Mijn ervaring bij parts is een fijne alles verloopt makkelijk en goed

Top website, en via de chat nog beter geholpen!

Ik zocht een onderdeel voor mijn oven en dacht dat het vanwege de leeftijd niet meer te vinden was. Maar PartsNL had het gewoon! Ook de klantenservice was top!

Supersite

Zeer groot assortiment ""spare parts". Moest een onderdeel hebben voor een keukenapparaat. Niet gedacht dat ze dit hadden: wel dus. Fijne winkel waar ik artikel heb afgehaald (Onderdelenreus, Beeklaan, Den Haag; ook geweldig met witgoedreparaties).

Weegschaalstraat 15

7324BE Apeldoorn

Over PartsNL

PartsNL is de specialist in onderdelen, aansluitmaterialen en accessoires voor in en om het huis. Met het grootste aanbod originele onderdelen van merken als Miele, Bosch, Siemens, Electrolux, Whirlpool, Samsung, HP, Indesit, LG, Philips, AEG, Brother, Dyson en meer. Ook hebben wij een groot assortiment stofzuigerzakken, verlichting, batterijen, elektra, computeraccessoires, etc. Dankzij de webshop en ruim 30 winkels in Nederland vind je snel en makkelijk het onderdeel dat jij nodig hebt. Dus heeft je trouwe huishoudelijke apparaat het begeven of werkt een onderdeel niet meer goed? Vaak kan een onderdeel gemakkelijk vervangen worden. Repareren start hier!