snel en goed het bestelde geleverd !

snel en goed het juiste onderdeel geleverd !!

Prima geregeld

Bestelproces is makkelijk verlopen, bovendien kun je zelf aangeven op welke datum je het bezorgd wilt hebben en dat is allemaal in orde gekomen.

Zeer hulpzaam

Hulpzaam en deskundig

Super snelle service

Top duidelijke website en snelle reactie

Perfecte match

PartsNL is de perfecte match voor alle reparatieonderdelen van huishoudelijke apparaten. Snelle levering en dus een zeer tevreden klant

Snelle levering.

Makkelijk zoeken en een dag later in huis!

Werd goed geinformeerd en keurige bezorging.

Werd goed op de hoogte gehouden wat betreft tijdstip bezorging en keurig bezorgd.

Snelle levering maar erg dure verzendkosten

Zeer uitgebreid assortiment maar ik hadéén klein kabeltje nodig en daar moest ik dik 6 euro verzendkosten voor. Betalen. Dat kan echt goedkoper.

Snel en goed

Motortje voor een magnetron besteld. Past meteen en juiste vermogen. Ervoor geld en tijd verspild met een prul van Amazon. De meerprijs was het dubbel en dwars waard ( en viel reuze mee)! Volgende keer meteen bij PartsNl bestellen .

Super snel en adequaat geleverd.

Een vervangende schakelaar voor mijn magnetron heb ik s'middags besteld en ontving ik de volgende dag om 13.00 uur. Knap staaltje werk in de logistiek en efficiëntie. Hier droeg de besteldienst ook zijn steentje aan bij natuurlijk. Zeer aan te bevelen.

Vandaag zaterdag 22/3 bijzonder goed geholpen in de winkel in Capelle aan de IJssel.

Er werd een pakket met de verkeerde koolstoffilter bij mij bezorgd. Daarover gebeld. Deze man gaf me advies naar Capelle aan de IJssel te bellen voor de oplossing. Zo gezegd zo gedaan. Binnen een dag was de goede koolstoffilter in de winkel. Dus kon ik hem opgaan halen. En zoals boven beschreven werd ik daar heel goed geholpen. Bedankt iedereen.

Beste bedrijf voor je onderdelen

Eerst een samsung onderdeel besteld bij een ander bedrijf maar na 3 weken nog geen onderdeel, deze gecanceld en geld terug ontvanfgen. Het onderdeel bij Parts besteld en een dag later al bezorgd. De ijsblokjesmaker weer gemaakt en iedereen blij.

Overzichtelijke webpagina.

Ik vind de webpagina overzichtelijk, goede zoekresultaten, duidelijke product informatie. Snelle levertijd. Passende doos voor mijn bestelling. Degelijk verpakt. Ik heb geen contact gehad met de klantenservice dus daar kan ik niet over oordelen.

Ideaal

In plaats van een nieuw apparaat kopen een onderdeel vervangen.Goedkoop en duurzaam! Het was ook snel geleverd!

Goed gedaan!

Goed gedaan!

alles vlot verlopen

alles vlot verlopen, bestellen, betalen, ontvangst

Perfecte service en nazorg

Pakket door bezorgdienst op, zoals later bleek, onjuist afgeleverd. Door Parts.NL navraag en later klacht opgesteld richting bezorger. Van elk contact met of ontvangen door bezorger werd ik vrijwel direct op de hoogte gebracht. Pakket door onjuiste ontvanger alsnog op het goede adres afgeleverd en door toedoen van Parts.NL door bezorger aan huis verontschuldiging voor het ongemak aangeboden en uitgelegd waardoor de ruis is ontstaan.

Super snel geleverd en duidelijke site

Onderdeel en filter voor mijn Philips stofzuiger.

gewoon goed zoals afgesproken goede communicatie

eenvoudig besteld werd goed op de hoogte gehouden over verloop en keurig geïnformeerd dat het was afgeleverd. alleen maar goede ervaringen. TOP GA ZO DOOR.

Goed advies en supersnelle bezorging

Heb het artikel iets voor 10 ‘s avonds besteld en de volgende dag was het er al!! Nu hopen dat het artikel wat is geadviseerd inderdaad het probleem oplost ;-)

Prima product en vlot geleverd.

Zeer tevreden over top service

Zeer behulpzame, vriendelijke, klantgerichte en adequate service. Ik ben een zeer tevreden klant

Niets op aan te merken

Onderdelen snel en keurig bezorgd. Ook handig dat de site aangeeft voor welke apparaten de onderdelen geschikt zijn

Snel, duidelijk het juiste onderdeel.

Het is een overzichtelijke site, met een duidelijk beeld van wat je nodig hebt. Het juiste onderdeel vinden en kunnen controleren. En de volgende dag in huis. Scheelt voor ons een nieuwe koelkast.

Alles wat ik besteld heb perfect geleverd dus jan niet beter voor mij.

Weegschaalstraat 15

7324BE Apeldoorn

Over PartsNL

PartsNL is de specialist in onderdelen, aansluitmaterialen en accessoires voor in en om het huis. Met het grootste aanbod originele onderdelen van merken als Miele, Bosch, Siemens, Electrolux, Whirlpool, Samsung, HP, Indesit, LG, Philips, AEG, Brother, Dyson en meer. Ook hebben wij een groot assortiment stofzuigerzakken, verlichting, batterijen, elektra, computeraccessoires, etc. Dankzij de webshop en ruim 30 winkels in Nederland vind je snel en makkelijk het onderdeel dat jij nodig hebt. Dus heeft je trouwe huishoudelijke apparaat het begeven of werkt een onderdeel niet meer goed? Vaak kan een onderdeel gemakkelijk vervangen worden. Repareren start hier!