Juiste onderdeel

Vlotte en juiste afwerking van de order

Duidelijke website en snel in huis

Ik zocht een klep voor mijn AEG vriezer. Op basis van het modelnummer kun je zien of het onderdeel goed is. Bestellen was makkelijk en snel, volgende dag al in huis. Duidelijke communicatie.

Snel en goede service!

‘s avonds besteld en volgende dag netjes verpakt in huis. Ik had het product uiteindelijk niet nodig omdat de wasmachine niet meer gerepareerd kon worden. Goed contact met klantenservice en bedrag snel weer teruggestort gekregen op mijn rekening.

Product snel geleverd.

Snel geleverd prima verpakt.

Super service, voor een piepklein onderdeeltje

Ik zocht een piepklein onderdeeltje van een stofzuiger. Het was niet op voorraad, maar met hulp van Richelle lukte het om het te vinden en na een week had ik het in huis.

Makkelijk proces van bestellen en de volgende dag geleverd. Snel en goed werk dus!

Heel goed, onderdeel snel gevonden, besteld en de volgende dag al ontvangen.

Op tijd geleverd! Goede kwaliteit. Erg blij mee

Ik kan alleen maar zeggen, snelle levering en een super goede kwaliteit en service. Ik zou het echt aanraden om bij deze firma te bestellen. En echt de zending werd sneller geleverd dan wat er in de bestelling stond. Top

Heb goede ervaringen met Parts NL.

Goed geadviseerd op afstand. Levering mag sneller

Ik twijfelde omdat ik niet wist welk onderdeel ik precies moet hebben. Ik kon foto’s mailen en het type doorgeven en op afstand kreeg ik een advies. Dit was prima. Alleen duurde het enkele weken voordat het artikel bezorgd werd.

Betrouwbare partij die meedenkt en snel schakeld!

Zelf niet gevonden wat ik nodig had. Met dank aan PartsNL kwam eea toch snel voor de bakker. Ik twijfel dan ook niet, om een volgende keer weer van jullie diensten gebruik te maken.

Duidelijke site, snel juiste product gevonden

Duidelijke site, snel juiste product gevonden

Snelle, goede service

Snelle levering van uitstekend product

Ik kan zeggen dat PARTSNL een goede leverancier is, probleem bij dit soort bedrijven is tegenwoordig het verzenden van de producten met NPD of NLpost. Bij beide bedrijven moet ik aangeven dat de service ver onder nul is en ik kan me niet aan de mening onttrekken dat PARTSNL daar ook last van moet hebben. Laten we hopen op betere tijden.

Betrouwbare levering

Heldere informatie, betrouwbare levering

Snel en alles volgens afspraak

Ging er gemakkelijk binnen 24 uur bezorgd Snelle afwikkeling

Heel tevreden over de levering.

Tevreden

Netjes!

Snel geleverd een warmte element voor een Bosch wasmachine. Te gek dat het zo besteld kan worden en wat twijfel of het vooraf wel zou passen. Dat was niet geheel helder. Afijn, het past, het draait en het werkt weer zoals het hoort. En dat voor een paar euro's! Top gedaan, ik had gehoopt voor 22 uur besteld en volgende dag in huis, maar dat was niet het geval. Was misschien niet zo handig van mezelf. Aanbevolen dus!

Prima.

Vlotte levering en goed op de hoogte gehouden van het hele bestel- en leverproces. De prijs was concurrerend.

Prima webshop

Kon snel het onderdeel vinden wat ik zocht, erg blij mee. Levering was snel. De prijs van het onderdeel + verzendkosten was wel wat aan de hoge kant.

goede service

levering volgens afspraak

Snelle terugkoppeling met het vinden van het juiste onderdeel

Snel antwoord op mijn vraag en hulp met het vinden van de juiste onderdelen. Zeer goede ervaring en zeker aan te bevelen.

Duidelijke website en snelle levering

Glasplaat van koelkast was stuk. Op deze website gemakkelijk het juiste type kunnen vinden. Binnen één dag al geleverd in een heel stevig pakket. TOP!

Goede webshop artikel makkelijk te vinden

Weegschaalstraat 15

7324BE Apeldoorn

Over PartsNL

PartsNL is de specialist in onderdelen, aansluitmaterialen en accessoires voor in en om het huis. Met het grootste aanbod originele onderdelen van merken als Miele, Bosch, Siemens, Electrolux, Whirlpool, Samsung, HP, Indesit, LG, Philips, AEG, Brother, Dyson en meer. Ook hebben wij een groot assortiment stofzuigerzakken, verlichting, batterijen, elektra, computeraccessoires, etc. Dankzij de webshop en ruim 30 winkels in Nederland vind je snel en makkelijk het onderdeel dat jij nodig hebt. Dus heeft je trouwe huishoudelijke apparaat het begeven of werkt een onderdeel niet meer goed? Vaak kan een onderdeel gemakkelijk vervangen worden. Repareren start hier!