Gekregen wat er werd beloofd.

Geen klachten.

prima service

goede afhandeling van mijn retour bestelling

Excellent service

Easy to find the part I needed, ordered easily, and I liked the fact that I could choose for the delivery date to be sure I am home to receive it.

Duidelijke offerte gekregen

Na aanleiding van een paar vragen over onderdelen voor mijn droger en stofzuiger, heb ik een duidelijke offerte gekregen met de mogelijke opties voor onderdelen. Niet alleen de orginele, maar ook eigen merk. Na bestellen de onderdelen ook snel in huis.

Ondanks dat de website aangaf het product niet bij mijn typenummer vaatwasser past, pastte het wel. Dankzij de uitgebreide beschrijving inclusief afmetingen durfde ik het toch aan om te bestellen. Snelle levering, op afgesproken dag/tijd. Ruime keuze

Prima service.

De service is prima. Makkelijk te bestellen, uitgebreid assortiment en snelle levering.

Snel en goed

Kreeg het bestelde onderdeel binnen een dag, voor een schappelijke prijs, en het paste precies. Uitstekende service!

Ik heb het onderdeel wat in nodig had snel op de website gevonden. Het artikel werd vlot geleverd en het was een breekbaar onderdeel, dit was goed en beschermd verpakt.

GEWELDIG

Ik had een onderdeel voor mijn droger nodig .Zeer duidelijke website met een nog duidelijkere omschrijving van de te vervangen kapotte riem

Goed product snelle levering

Product snel gekregen . Paste direct in de koelkast juiste maat ben er zeer blij mee

Vandaag besteld morgen in huis. Klopt helemaal.

snelle levering van terrasreiniger Karcher

vlotte service met goede producten

Makkelijk gevonden

Via de website gemakkelijk het juiste vervangonderdeel gevonden, besteld en heel snel ontvangen. Perfect, zoals het altijd zou moet zijn.

het duurde langer dan verwacht

bestelling op zich liep simpel, maar daarna duurde het bijna een week voordat er actie kwam

Snel geleverd, en tegen scherpe prijs

Kwam op website de juiste knoppen tegen voor mijn gasstel, besteld en kon dinsdag al ophalen in de winkel. Passen perfect

Goede service, communicatie en vlotte levering

Snel gevonden war ik nodig had, en bestellen is een fluitje van een cent.

Parts.nl just do what they promise!

Always the right parts and very quickly delivered

Ik werd goed geholpen

goede levering met een vraagteken

Er was wat verwarring ontstaan omdat ik een mailtje had gekregen met een paklijst als bijlage en op die paklijst ontbrak een onderdeel. Na contact bleek dat onderdeel in een apart pakket te zitten. Misschien handig om dit gelijk te vermelden in het mailtje. Verder wordt er dringend aan geraden om ook aanvullende artikelen erbij te bestellen, ik ging ervan uit dat dit echt moest (ivm formaat of iets dergelijks) echter dit bleek overbodig waardoor ik nu met onderdelen zit die ik niet gebruik en net zo duur waren als het originele onderdeel

top!

We zijn heel goed geholpen door deze firma! Het ging om een heel klein onderdeel. We twijfelden of dit goed zou komen maar de medewerker was overtuigd dat het dat onderdeel moest weten en inderdaad! Prima geholpen!

Aan te bevelen website

Prima ervaring, telefonisch goed en met kennis geholpen bij het bestellen van het artikel. Duidelijke website. Snelle levering. Met groet, Marcel Ariëns.

Leverdatum 5x verschoven uiteindelijk geleverd

Onderdeel werd uiteindelijk geleverd zoals afgesproken

Duidelijke site, snelle levering

Alle informatie is duidelijk op de site te vinden en de levering en snel en netjes

Zeer snelle levering.

Zeer goede website, kon eenvoudig mijn onderdeel vinden d.m.v invoer type nr. Na bestelling zeer snelle levering en goede communicatie tijdens verzending en levering via mail.

PartsNL levert de juiste producten, maar een afhaalpunt kiezen is soms onverstandig.

Ik heb wat langer op mijn bestelling moeten wachten. Bij het gekozen afhaalpunt kwam mijn bestelling mee met een bestelling van deze firma zelf. Daardoor moest ik wat langer op de bestelde onderdelen wachten. Had ik dit geweten, dan had ik mijn bestelling naar mijn huisadres laten sturen. Misschien handig om op de site te vermelden dat een bestelling ophalen bij een afhaalpunt tot vertraging kan leiden.

Weegschaalstraat 15

7324BE Apeldoorn

Over PartsNL

PartsNL is de specialist in onderdelen, aansluitmaterialen en accessoires voor in en om het huis. Met het grootste aanbod originele onderdelen van merken als Miele, Bosch, Siemens, Electrolux, Whirlpool, Samsung, HP, Indesit, LG, Philips, AEG, Brother, Dyson en meer. Ook hebben wij een groot assortiment stofzuigerzakken, verlichting, batterijen, elektra, computeraccessoires, etc. Dankzij de webshop en ruim 30 winkels in Nederland vind je snel en makkelijk het onderdeel dat jij nodig hebt. Dus heeft je trouwe huishoudelijke apparaat het begeven of werkt een onderdeel niet meer goed? Vaak kan een onderdeel gemakkelijk vervangen worden. Repareren start hier!