Helemaal in orde

Van de telefonische hulp tot en met de zeer vlotte bezorging was de service zoals die hoort te zijn !

Makkelijk te bestellen. Snel geleverd

Product volgens omschrijving

Geleverde product komt overeen met de omschrijving. Levering snel en goed.

Snel bezorgd en wat ik besteld had werkt perfect.

Perfect!

Geleverde product bleek bij ontvangst beschadigd. Gemeld en vervolgens er werd kordaat gehandeld. Een vervangend product werd binnen 2 dagen bezorgd.

Goede en snelle service!

Wij waren op zoek naar een onderdeel voor onze inmiddels 18 jaar oude combi-oven van Siemens en kwamen al vrij snel op de website van PartsNL terecht. Het onderdeel was makkelijk te bestellen echter was het bij levering niet compleet. In de avond hierover gemaild en de volgende dag werd het al geleverd, super!

Juiste wisselstuk

Juiste wisselstuk voor mijn diepvries en snelle levering

Dik tevreden

Bij PartsNl een vrieslade besteld. Overzichtelijk en makkelijk te bestellen. Ook met het invullen serienummer vriezer ging het perfect. Andere dag binnen en goed verpakt. Ook goede terugkoppeling, via Emails. Richard

Perfecte ervaring

Artikel op voorraad en binnen 24 uur in huis!

Simpelweg Prima, tevreden klant !!

Heel blij dat jullie de Philips smoothy kan die bij mijn Philips keukenmachine hoort konden leveren. En snelle bezorging, heel fijn !!

Duidelijke website met ruim sortering en snelle levering.

Mijn contact persoon aan de telefoon was vakvrouw met verstand van zaken!

In twee zinnen wist de dame aan de telefoon waar ze mij mee kon helpen. Ook veel extra tips gekregen. Zij dacht echt met mij mee. Ook snelle levering van het product. Heel tevreden dus!

Snelle en correcte levering

Snel besteld supersnel geleverd

Ik heb op zondagmiddag een stofzuigerslang besteld en deze werd maandag al geleverd. Super! Duidelijke overzichtelijk site dus snel gevonden wat ik nodig had. Top

Al meerdere keren onderdelen besteld. De ene keer voor mijn koelkast en de andere keer voor mijn stofzuiger. Zo fijn dat ik het ontbrekende deel kan bestellen en zo niet meteen iets nieuws hoef te kopen. Dik tevreden.

Snel en vakkundig geholpen

Zowel het vinden van de juiste onderdelen als de levering daarvan verliep soepel.

Uitstekende service!!

Moest 2 elementen hebben voor een gasfornuis van Atag. Zoektocht was complex maar PartsNL is erin geslaagd!! Wow!

Super snel

Onderdelen van mijn staafmixer gingen plots kapot. Laat in de middag twee nieuwe onderdelen besteld bij parts.nl. De volgende middag had ik de nieuwe onderdelen alweer thuis bezorgd. Kortom, super snel geregeld.

Prima shop, maar

Prima webshop, je kan vinden wat je zocht. Bestelling voor 12 uur gedaan dan verwacht je dat je pakje de volgende dag er is. ivm wasmachinepomp die het niet doet, ik heb de donderdag vrij dus woensdag moet die komen, lang verhaal. onduidelijke reden kon die niet bezorgd worden en duurt het 1 a 2 dagen voor ze het bezorgen. DHL is hier de fout in gegaan en dat is jammer. Niks ten nadeel van PartsNL prima winkel. Ik heb het nu in de de winkel van PartsNL gekocht en gaat deze retour als die geleverd gaat worden. Ik moet voor vrijdag de wasmachine werkend hebben anders moet ik een nieuwe kopen als het niet de pomp is die stuk is maar wat anders.

Produkt snel gevonden, besteld en snel geleverd

Snel te vinden via overzichtelijke site, bestelling verliep vlekkeloos.

Boven verwachting. Om 21:45 besteld en ‘s middags in huis… super… kon ík ‘s middags nog weer aan de slag… bedankt PartsNL kom zeker weer terug bij jullie als ik wat nodig heb.

Zeer uitgebreide sortering, eenvoudig bestellen en snel geleverd.

Prima ervaring met PartsNL

Snel en makkelijk

Ik kon het product makkelijk en snel bestellen. Heel fijn. Doordat ik een foto van het serienummer toe kon voegen, had ik het vertrouwen dat het goed kwam. En dat was ook zo.

Super snelle levering

Product in de middag besteld en volgende dag had ik het in huis.

Weegschaalstraat 15

7324BE Apeldoorn

Over PartsNL

PartsNL is de specialist in onderdelen, aansluitmaterialen en accessoires voor in en om het huis. Met het grootste aanbod originele onderdelen van merken als Miele, Bosch, Siemens, Electrolux, Whirlpool, Samsung, HP, Indesit, LG, Philips, AEG, Brother, Dyson en meer. Ook hebben wij een groot assortiment stofzuigerzakken, verlichting, batterijen, elektra, computeraccessoires, etc. Dankzij de webshop en ruim 30 winkels in Nederland vind je snel en makkelijk het onderdeel dat jij nodig hebt. Dus heeft je trouwe huishoudelijke apparaat het begeven of werkt een onderdeel niet meer goed? Vaak kan een onderdeel gemakkelijk vervangen worden. Repareren start hier!