Super snel geleverd voor een goede prijs

Bestellen ging super snel en levering bijna nog sneller!

Geweldige service.

We hadden onderdelen nodig voor dometec gasbrander. Bij dometec werd niet echt meegedacht. Toen maar bij PartsNL geprobeerd. Na diverse mails hebben zij voor ons de goede onderdelen gevonden en geleverd. Uitstekende service!

Snel, professioneel en accuraat, hulde!!

Zeer tevreden. Na deskundig telefonisch advies, direct besteld. Volgende dag werd de bestelling bezorgd. Werkelijk top. Ook de factuur etc. Een voorbeeld voor andere webshops.

Voordelig en snel geleverd!

Het was zoeken naar een speld in een hooiberg tussen alle losse onderdelen voor de verschillende serienummers, maar op Parts.nl heb ik snel het juiste artikel kunnen vinden. Ook nog eens voor de beste prijs en super snelle levering!

Snelle levering!

Ondanks haperingen in de mailing, maar kan ook bij mij liggen, werd de zending snel geleverd op aangegeven adres. TOP!

Snelle levering tegen goede prijs

Deur bak van mijn Bosch koelkast begaf het. Liefst snel een nieuwe hebben en dat was via part.NL ook snel te regelen. Onderdeel gemakkelijk te vinden op hun site. Bestelt en volgende dag geleverd. Ik zeg toppie.

Snelle levering van het bestelde product.

Het product, nieuwe bakplaten voor onze oven, was rap geleverd en goed verpakt. Ook fijn dat ze nog leverbaar zijn.

Mijn ervaring was perfect alles netjes afgehandeld

Mijn ervaring is dat alles naar voorschrift is afgehandeld en bestelling correct was afgeleverd! Jullie hebben een hele goede service ! Als ik de volgende keer weer wat nodig heb dan , zijn jullie de eerste waar ik mijn bestelling bij doe! Nochmaals bedankt! Grt.Maria Silverstandt!

Perfecte service

Ik had per ongeluk de verkeerde filters voor onze afzuigkap besteld. Toen ik de bestelling had ontvangen, bemerkte ik dat omdat ze niet paste. Direct contact opgenomen met PartsNL, kreeg per omgaande een mail toegestuurd met instructie hoe ik de bestelling retour kon sturen. Allemaal perfect, heb toen ook direct de juist besteld, had ik de volgende dag al binnen, En het geld van de per ongeluk verkeerd bestelde filters is ook al binnen twee dagen op mijn rekening terug gestort. Kortom Petje af voor PartsNL, zeer aan bevelens waardig

parts is goed

maar ik had een verkeerd onderdeel besteld , maar met al is het een heel goed bedrijf , maar heb momenteel , geen produkten nodig !

Supersnel geleverd

Goede producten en echt snel geleverd Top!

Groot aanbod van onderdelen, ook voor oudere toestellen. Het kostte weinig moeite om het juiste onderdeel te vinden. Bestellen gaan nauwgezet en vlot. Vandaag bestellen, morgen in huis. Prima.

Slechte klantenservice

Scheerkoppen besteld voor mijn Philips scheerapparaat bij PartsNL omdat zij zelf schrijven "Met het grootste aanbod originele onderdelen van merken als Miele, Bosch, Siemens, Electrolux, Whirlpool, Samsung, HP, Indesit, LG, Philips, AEG, Brother, Dyson en meer". Maar helaas op de verpakking staat "This is not a Philips product" Contact gehad met klantenservice omdat de koppen niet vergrendeld kunnen worden met de bijgeleverde ringen. Hun reactie was dat ik had kunnen weten dat de koppen niet van Philips waren en dat retourneren ook al was het product nooit gebruikt niet mogelijk was.

Supersnelle service !!

Het goede vlot geleverd

De foto liet goed zien hoe de stekker van de oplader eruit zag en jullie leverden vlot! Bedankt!

Wij hadden 1 meenemer van de wasmachine kapot, deze eenvoudig besteld en de volgende dag vervangen. Zo konden we weer snel wassen.

Doen wat je belooft

Goede duidelijke website, waardoor het bestellen van het juiste artikel makkelijk is. Snelle levering en goede prijs kwaliteit verhouding.

Snel, accuraat, goede prijs.

Het onderdeel dat ik bestelde was makkelijk te vinden op de website, zaterdagavond besteld en maandagmiddag al bezorgd. Het kan niet beter zou ik zeggen.

Heldere en snelle aktie gelijk zoals de website.

Overzichtelijke uitgebreide website maakt keuzes eenvoudig.

Alles im Griff

Je kunt goed goed zoeken tussen alle onderdelen. Daarna wordt het supersnel verstuurd en afgehandeld. Zoals onze oosterburen zeggen: "Alles im Griff".

Groot aanbod onderdelen en zeer snelle service

Onderdeel voor keukenmachine besteld. Duidelijke website en onderdeel werd de volgende dag al geleverd. Top!

Zondag bestellen en maandag al in huis!! Top!!

Erg blij mee!

Artikel zoals omschreven, duidelijke website,mijn espresso apparaat werkt weer super.

Besteld op vrijdag en de dag erna geleverd, topclub!

Via internet terechtgekomen bij PartsNL en kon vrij gemakkelijk het benodigde item vinden, bestellen en betalen en.......het belangrijkste, zeer snel geleverd, namelijk de volgende dag al, super!

Weegschaalstraat 15

7324BE Apeldoorn

Over PartsNL

PartsNL is de specialist in onderdelen, aansluitmaterialen en accessoires voor in en om het huis. Met het grootste aanbod originele onderdelen van merken als Miele, Bosch, Siemens, Electrolux, Whirlpool, Samsung, HP, Indesit, LG, Philips, AEG, Brother, Dyson en meer. Ook hebben wij een groot assortiment stofzuigerzakken, verlichting, batterijen, elektra, computeraccessoires, etc. Dankzij de webshop en ruim 30 winkels in Nederland vind je snel en makkelijk het onderdeel dat jij nodig hebt. Dus heeft je trouwe huishoudelijke apparaat het begeven of werkt een onderdeel niet meer goed? Vaak kan een onderdeel gemakkelijk vervangen worden. Repareren start hier!