Duidelijk, kwaliteit en snel

Besteld en via mail het hele proces tot aan de voordeur op de hoogte gehouden. Keurig!

Geweldige service!

Setje voor slot koelkast caravan besteld. Ontving echter slechts een ring. Bleek dat er per abuis verkeerde info aan mij was verstrekt. Na 1 telefoontje met PartsNL werd direct een setje aan mij gezonden zonder extra kosten. (Setje was veel duurder dan de ring) Geweldig dus. Zeer vriendelijke medewerkers! Hartelijk dank.

Snel en goed geleverd!

Machine stuk, onderdelen besteld, volgende dag weer verder werken met dezelfde machine, Top!

Makkelijk te vinden vervangend onderdeel

In enkele klikken het juiste onderdeel gevonden en de volgende werkdag in huis.

Nette service, snelle levering

Had koolstoffilters voor koelkast nodig. Op mijn vraag kwam snel antwoord en de volgende dag in huis. Zo moet het!

Mooie en goede kwaliteit

Bestelling was goed verpakt, en snel geleverd, het was echt vandaag besteld en volgende dag al geleverd. zou zo weer wat bestellen.

Super service !

Gistermiddag besteld en vandaag reeds ontvangen.

Duidelijke beschrijving van de artikelen en toepasbaarheid

Het onderdeel werd uiteindelijk vlot geleverd nadat gebleken was dat het artikel niet op voorraad was. Heel duidelijk hoe dit te bevestigen. Eenvoudig en vlot te doen. Prima tevreden over de service en vlotte levering ondanks het eerder genoemde voorraad probleem bij de leverancier

Superģoed!

Snel antwoord op mijn vraag wat ik wilde hebben. Meteen gecorrigeerd na eerste vergisssing! Met vriendelijke groet!

Snelle levering, goed verpakt, originele onderdelen, alles zoals verwacht!

Goede product snel in huis

Prima zoekmogelijkheden op de site en vergelijking van welk onderdeel je maar verzint. Dus, snelle keuze, makkelijk bestellen en 2 dagen later in huis. Geen gedoe, precies zoals het hoort en je mag verwachten.

Snelle levering, en juiste artikel

Gemak, helder, snel

Als je weet wat deze site levert ga je deze ook gebruiken: website werkt goed. Levering is super snel

Onderdeel voor een Bosch keukenmachine werd heel snel geleverd. De informatie op de site is uitstekend, je weet precies of je het goede onderdeel hebt besteld.

Vandaag besteld overmorgen bezorgd. Eenvoudig zoeken en selecteren

Snel en niet te duur

Onderdeel van wat oudere keukenmachine was gewoon op voorraad en de volgende werkdag al in huis! Goed geïnformeerd over de voortgang van bestelling. Ongetwijfeld zou ik ergens met goed zoeken en eurootje goedkoper uit kunnen zijn, maar dat had mij meer tijd gekost en waarschijnlijk niet de volgende werkdag in huis. Al met al heel tevreden met mijn aankoop

Hele snelle service

Zondagmiddag besteld, maandag al in huis!

Prima,snelle levering

Mijn ervaring met PartsNL is prima. Nieuwe platen besteld voor de tefal optiegrill en de volgende dag had ik ze binnen. Keurig verpakt,zodat ze geen schade konden oplopen tijdens vervoer.

Snel levering

Besteld volgende dag al binnen

Snel en goed geleverd

Klein onderdeel voor een stofzuiger besteld! Verzendkosten waren hoger dan het onderdeel zelf. Zaterdag besteld, maandag al bezorgd. Netjes op de hoogte gehouden en keurig verpakt.

Snelle bezorging en fijn dat ik losse onderdelen kan bestellen. Helemaal top

Nog niet geleverd

Wel gebeld dat het later komt

Supersnelle verzending

De juiste artikelen waren heel snel verzonden en ik had ze ook echt de volgende dag in huis. Ik zou iedereen aanbevelen hier iets te bestellen.

Helemaal top

Website is zo goed dat ik alleen op merk en productnummer het juiste product kunnen vinden. Vlot en juist geleverd volgens afspraak. Blij mee.

Weegschaalstraat 15

7324BE Apeldoorn

Over PartsNL

PartsNL is de specialist in onderdelen, aansluitmaterialen en accessoires voor in en om het huis. Met het grootste aanbod originele onderdelen van merken als Miele, Bosch, Siemens, Electrolux, Whirlpool, Samsung, HP, Indesit, LG, Philips, AEG, Brother, Dyson en meer. Ook hebben wij een groot assortiment stofzuigerzakken, verlichting, batterijen, elektra, computeraccessoires, etc. Dankzij de webshop en ruim 30 winkels in Nederland vind je snel en makkelijk het onderdeel dat jij nodig hebt. Dus heeft je trouwe huishoudelijke apparaat het begeven of werkt een onderdeel niet meer goed? Vaak kan een onderdeel gemakkelijk vervangen worden. Repareren start hier!