Ik bestel eigenlijk nooit iets via internet!

Goedemiddag!!! Mijn eerste ervaring met parts.nl was prima , we hadden een nieuwe vriesbak nodig voor onze Zanussi vriezer, via Google ben ik bij Parts.nl uitgekomen, de bestelling kwam met DHL heel fijn en op tijd. O

Ik werd duidelijk en met kennis van zaken geholpen!

Fantastisch!

Ik ben er erg blij mer

Het heeft even geduurd voordat de bakken er waren maar ik werd steeds op de hoogte gehouden, perfect geregeld en goed en netjes bezord

Super fijn bedrijf met snelle service

Gebeld over de droger, ze konden precies vertellen welk onderdeel ik nodig had. Volgende dag had ik het ook al in huis. Al vaker wat besteld, altijd vriendelijk geholpen. Kortom fijn bedrijf!

Prima verzorgd en snel geleverd!

Niks op aan te merken.

Vol risico

Het spijt me door te geven dat geen van uw medewerkers gewoon eerst aanbellen, maar doodleuk de af te leveren post in een container in de voortuin zetten met (wel) een briefje in de bus dat de post in de blauwe kliko is. Ik vind het erg onverantwoord. Want stel dat het om een prijzig artikel gaat en iemand anders neemt het mee, wie vergoed mij dat dan??????:

IJskast kan weer jaren mee

Rubber om vriesgedeelte was versleten en gescheurd. Op de website nieuw rubber gevonden dat op mijn Ikea koelkast paste. Het opzetten ervan vereist enige kracht en doorzettingsvermogen maar het is gelukt,

Super coulant en top service!

2e Bestelling bij PartsNL. Bij het afrekenen van de 2e bestelling (1e een jaar geleden) in willen loggen op het account. WW kwijt - resetten - naar winkelmandje (niet goed kijken) - bestellen en betalen. Komt een dag later het pakketje al, Yes kan ik het vriesvak van de vriezer in ere herstellen. Pakje open - ?? - dat is het item van mijn allereerste bestelling - shit. Direkt gebeld met PartsNL. Oorzaak niet te achterhalen, misschien ligt de schuld wel het meeste bij mij, toch doet de medewerker het voorstel om het item kostenloos te ruilen. Dat mag oprecht een super coulante oplossing heten. Heb je wat stuk? Grote kans dat PartsNL je met verve én snel kan helpen. Hopelijk blijft alles voorlopig heel en anders kom ik met plezier terug bij PartsNL.

Snel geregeld!

Fijn dat je losse onderdelen kunt bestellen ipv een geheel nieuw apparaat aan te schaffen. Artikelen op de site goed omschreven en snelle levering. Keuze uit voldoende afhaalpunten mocht je dat willen. En op tijd je bevestiging ontvangen met alle nodige informatie. Top!

Keurig op tijd.

Onderdeel van grastrimmer ging kapot,nieuwe besteld,keurig op tijd geleverd.

Goed en snel

Zie boven

Snel en klantvriendelijk

Vriendelijke telefonische informatie en snelle levering van artikel.

Snelle afhandeling en groot assortiment. Top winkel!

Heel fijn dat er een specialist bestaat van onderdelen waardoor je apparaat weer helemaal oke is. Snelle verzending en ook nog een redelijke prijs!

Prima, er werd veel moeite gedaan om tot een resultaat te komen.

Aardige en zeer behulpzame heer, die goed luisterde. Zeker aanbevelen!

Precies wat wij zochten

Een van de scharnieren van het vriesvak in de caravankoelkast was afgebroken. Na wat speurwerk op Google juiste scharnier bij PartsNL gevonden en besteld. Na snelle levering kapot scharnier vervangen en alles werkt weer prima.

Vlot besteld en geleverd.

Gemakkelijk om de juiste producten te bestellen en werden snel en correct geleverd.

Prima service maar duur artikel

Keurig geholpen door PartsNL maar, en daar kunnen zij waarschijnlijk niets aan doen, 25 euro voor een knopje van een camping gasstel is wel heel erg aan de prijs.

probleemloze levering

's middags om 13.45 uur besteld en de volgende dag al het artikel netjes verpakt in huis. Toppi

Snel en goed

Juiste onderdeel aan de hand van type apparaat. En zeer snel geleverd. 3 dagen ipv de 8 die bij de aankoop stond

Superpositieve razendsnelle service

DHL bezorger had in zijn haast besloten dat ik niet thuis was... en mijn partsNL pakket werd teruggestuurd. Één telefoontje naar PartsNL en de volgende dag had ik het bestelde in huis. PartsNL? Ja, dat is het wel! Waarom? Supersnel!

Goed en snel geleverd

Goed en op tijd geleevert

Een goed product en compleet

Onderdeel snel te vinden en de volgende dag in huis!

Via de website was het onderdeel voor mijn droger snel te vinden. Heb gekozen voor een origineel AEG onderdeel. Al met al dus een goede web interface en snelle levering!

Super snel geleverd

Snelle levering en goede service en goede kwaliteit echt een aanrader

Perfect vervangend artikel

Order is snel behandeld en verzonden door PartsNL echter de vervoerder DHL in Beverwijk weet altijd weer te vertragen, waardoor ik het artikel pas 2 dagen later heb ontvangen dan nodig was geweest. Ik zou ParstNL dan ook willen adviseren in de regio Beverwijk een andere vervoerder in te schakelen en DHL te vermijden. In deze regio is DHL steevast een vertragende factor.

Weegschaalstraat 15

7324BE Apeldoorn

Over PartsNL

PartsNL is de specialist in onderdelen, aansluitmaterialen en accessoires voor in en om het huis. Met het grootste aanbod originele onderdelen van merken als Miele, Bosch, Siemens, Electrolux, Whirlpool, Samsung, HP, Indesit, LG, Philips, AEG, Brother, Dyson en meer. Ook hebben wij een groot assortiment stofzuigerzakken, verlichting, batterijen, elektra, computeraccessoires, etc. Dankzij de webshop en ruim 30 winkels in Nederland vind je snel en makkelijk het onderdeel dat jij nodig hebt. Dus heeft je trouwe huishoudelijke apparaat het begeven of werkt een onderdeel niet meer goed? Vaak kan een onderdeel gemakkelijk vervangen worden. Repareren start hier!