Duidelijke uitleg over onderdeel en juiste geleverd

Via de offerte aanvraag knop kreeg ik een duidelijke uitleg welk onderdeel ik moest bestellen. Onderdeel besteld en Voila: strijkijzer werkt weer perfect. En dat tegen een goede prijs.

Top goed

Makkelijk zoeken helpt snel naar de juiste site Snel gevonden wat ik nodig had En ook nog voordelig

Ben wel te vreden over het geleverde Maar de kosten zijn wel erg hoog voor war je er voor terug krijgt

Top bedrijf

Had onderdeel besteld en op een later moment vraag over de levering. Binnen 5 min mail terug met antwoord en na levering weer een mail of het product goed was aangeleverd. Dat noem ik nou service. Dit bedrijf neemt de klant nog serieus!

Snel, goede feedback en voordelig geprijjsd

Alles prima geregeld

goed en snel

goed en snel

Goed passend onderdeel

Goed passend onderdeel, snel geleverd, voldoet aan verwachting. Helaas geen schroef-afdekplaatjes bijgeleverd.

zeer goede afther seal

juiste product gekocht , maar naar later bleek was het niet nodig geweest. dus retour gezonden en zonder verdere problemen gecrediteerd! Fantastisch dit geeft de klant steun om als het nodig is ParstNL te bezoeken! Geweldig!

Nadat ik de bestelling geplaatst had is deze supersnel bezorgd toppie post nl

Bij PartsNL alles super geregeld

Was op zoek naar een piëzo onstekeing voor mijn Atag kookplaat. Het onderdeel dat ik op de site tegenkwam, paste niet in mijn kookplaat volgens de site. Hierna kreeg ik supersnel een offerte met het juiste onderdeel erin vermeld aangeboden. Onderdeel besteld en de volgende dag al in huis. Met één woord, Super geregeld door PartsNL.

Good quality item delivered fast

Quick delivery, the item arrived packed well and in good condition. It was missing a part, but after a quick email the part was sent to me the next day.

Juiste onderdeel (origineel) snel geleverd

Goede artikel omschrijving op de website zodat het juiste onderdeel eenvoudig te selecteren is. Nog een controle backup door opgave van serie nummer van het toestel waar het onderdeel voor bedoeld is. Het onderdeel is binnen de opgegeven termijn geleverd. Voor een scherpe prijs.

Snel en correct geleverd

Spullen besteld binnen 2dagen geleverd , ben daar zeer tevreden mee

Buitengewoon tevreden over levering

Weer een prima webwinkel ervaring en snelle correcte levering.

gelukkig is het indrukwekkende assortiment op een handige en duidelijke manier bij elkaar gebracht in een prima werkende webwinkel waar alle beschikbare artikelen ook nog eens behoorlijk makkelijk te vinden zijn en de beschrijvingen en afbeeldingen alle twijfel weg neemt om niet te durven of te kunnen bestellen. Verschillende mogelijkheden voor de levering (aan huis of eventueel in de winkel) tegen redelijke kosten en ook de verschillende beschikbare mogelijkheden voor een veilige betaling zijn voor mij belangrijke argumenten om bij dit bedrijf te blijven kopen wat ik nodig heb.

Verkeerde product verstuurd

Verkeerde product verstuurd. Na contact met Parts NL wordt alsnog het juiste product besteld bij de leverancier en verstuurd.

Onderdeel op voorraad en super snel bezorgd.

Was super fijn omdat het om een verhuurde vakantiewoning gaat!

top ga zo door

zeer snel geleverd top ga zo door

Super service en perfect onderdeel

Onderdeel van mijn koelkast nodig deze on 21.30uur besteld en de volgende dag al binnen Super service en perfect onderdeel gekregen In 1 woord top

Besteld , ok lange wachttijd van een maand wat van te voren gemeld was Maar daarna gelijk bezorgd en product is prima

Klantvriendelijk

Gedegen advies gekregen over een te bestellen product. Daarna snelle bezorging.

Topservice

Goed advies makkelijk bestellen en snelle levering .. perfect gewoon

Makkelijk om een onderdeel te vinden.

Makkelijk om een onderdeel te vinden, fijn dat je kunt controleren of je het juiste onderdeel hebt als er een alternatief wordt aangeboden

Duidelijke site, makkelijk te vinden wat je zoekt en een correcte levering volgens afspraken.

Gewoon prima!

Snel, voordelig en gemakkelijk

De bestelling was snel te doen via de duidelijke website. Enkele updates/mailtjes waar het bestelde artikel in de lijn verbleef resulteerde in het binnen enkele dagen ophalen van het artikel bij de vooraf aangegeven ophaallocatie.

Weegschaalstraat 15

7324BE Apeldoorn

Over PartsNL

PartsNL is de specialist in onderdelen, aansluitmaterialen en accessoires voor in en om het huis. Met het grootste aanbod originele onderdelen van merken als Miele, Bosch, Siemens, Electrolux, Whirlpool, Samsung, HP, Indesit, LG, Philips, AEG, Brother, Dyson en meer. Ook hebben wij een groot assortiment stofzuigerzakken, verlichting, batterijen, elektra, computeraccessoires, etc. Dankzij de webshop en ruim 30 winkels in Nederland vind je snel en makkelijk het onderdeel dat jij nodig hebt. Dus heeft je trouwe huishoudelijke apparaat het begeven of werkt een onderdeel niet meer goed? Vaak kan een onderdeel gemakkelijk vervangen worden. Repareren start hier!