Super snel!

Heel fijne website, makkelijk om alle spullen te vinden. Bovendien, er is een controle aanwezig waar je kunt kijken of de onderdeel is geschikt voor je apparaat. Super handig! Tik de typenummer in van de apparaat en krijg gelijk alle apparaten waarvoor de onderdeel voor geschikt is. Als dat niet genoeg, ECHT de volgende dag geleverd. Ik zat in tijd nood, maar geen zorgen, Het kwam op tijd aan. Ik ben zeer blij met mijn eier klopper, het is wel een beetje anders dan de vorige, maar ik denk die vorige wordt niet meer gemaakt. Wat geen probleem is, want de maat en vorm van deze klopper vind ik fijner en passend!

Snel geleverd, maar anders dan aangegeven

Online staan er op het onderdeel aan de onderkant zuignapjes, zoals het origineel ook heeft. Makkelijk voor gebruik. Bij levering bleek dit er niet onder te zitten. Verder past de maatbeker wel en is het heel snel geleverd.

Duidelijke website en snelle levering

Voor mijn wasmachine zocht ik diverse onderdelen. Deze kon ik gemakkelijk vinden en door de handige tool op de website kon ik checken of het onderdeel voor de wasmachine geschikt was. De onderdelen werden de volgende dag al geleverd en zijn van goede kwaliteit. Zo kan mijn wasmachine weer een aantal jaren vooruit.

Besteld en bezorgd

Wat je belooft moet je nakomen. Nou, dat doen ze wel bij parts. Besteld en de volgende dag in huis.

Snelle en correcte afwikkeling

Na één telefoontje over de goede maat kreeg ik het artikel dat goed was verpakt snel en in goede orde.

Gladjes verlopen

van bestelling tot levering is de procedure zonder problemen verlopen. De levering kwam op tijd zoals aangekondigd. De bestelde onderdelen van onze koelkast kon ik meteen installeren. Een pluim!

Snel het juiste artikel in huis

Bij elke stap een mailtje ....zo weet je wat er gebeurt en gaat allemaal snel ..

gewoon goed

vraag via chat goed begrepen en redelijk snel een goed antwoord. besteld en snel binnen

Supersnelle levering

Bij PartsNL zijn erg veel onderdelen op voorraad en op tijd besteld, is dag erna geleverd.

Duidelijkheid troef, doen wat ze beloven en niet onbelangrijk snelle levering

makkelijk, goed en snel!

Was verbaasd hoe makkelijk ik de juiste glazen koffiekan kon vinden in het grote aanbod op de parts-site. Volgende dag al in huis! En met een paar mailtjes goed op de hoogte gehouden over het versturen.

Goede en snelle levering vandaag besteld morgen in huis perfect Zodra paketje binnen was gelijk gemonteert en aan de slag.

Super snel

Als je bij parts.nl koop krijg je de onderdelen snel thuis

Super tevreden

Volgende dag al in huis . Netjes verpakt .

Het vinden en bestellen van dit onderdeel ging heel goed.

Het is heel bijzonder dat dit onderdeel na zoveel jaar alsnog leverbaar was.

Ongelooflijk snel

Nooit gedacht dat ik de volgende dag het wisselstuk voor mijn camperkoelkast al zou ontvangen ...! TOP !!

Via mail goed op de hoogte gehouden over het bestelde product.

Volgende dag was het onderdeel geleverd Goed verpakt Zeer tervreden

Snelle perfecte levering

Goede snelle levering zoals altijd. Artikel voldoet aan de omschrijving en past precies.

Grote tevredenheid

Snelle reactie op vragen via email. Deskundig advies. Prima bezorgd. Kortom: grote tevredenheid!

Doen wat ze beloven

Tekening nageleverd; ter ondersteuning van montage van het artikel

Voor het eerst bij PartsNL

Voor het eerst bij PartsNL besteld en ben zeer tevreden. Snelle levering en precies het juiste onderdeel.

Ben zeer goed geholpen.

Had gordijnen nodig voor voortent caravan, maar ik kon niet een dealer vinden die ze voor ons kon of wilde bestellen. Parts.nl zit volgens mij niet echt in deze branche, maar kreeg het wel voor elkaar. Top geregeld en erg bedankt!!

Het juiste onderdeel voor mijn vaatwasser, in 1x goed en binnen 24 uur in huis. Goed.

Weegschaalstraat 15

7324BE Apeldoorn

Over PartsNL

PartsNL is de specialist in onderdelen, aansluitmaterialen en accessoires voor in en om het huis. Met het grootste aanbod originele onderdelen van merken als Miele, Bosch, Siemens, Electrolux, Whirlpool, Samsung, HP, Indesit, LG, Philips, AEG, Brother, Dyson en meer. Ook hebben wij een groot assortiment stofzuigerzakken, verlichting, batterijen, elektra, computeraccessoires, etc. Dankzij de webshop en ruim 30 winkels in Nederland vind je snel en makkelijk het onderdeel dat jij nodig hebt. Dus heeft je trouwe huishoudelijke apparaat het begeven of werkt een onderdeel niet meer goed? Vaak kan een onderdeel gemakkelijk vervangen worden. Repareren start hier!