Goede service en goed geïnformeerd via de chat.

Goede service, bijkomende vragen goed beantwoord. Vlugge bestelling aan huis!

Levering conform afspraken

Gebruikersvriendelijke site met goede zoekhulp om te bepalen welk onderdeel voor het betreffende apparaat nodig is. Levering geheel conform afspraken

Juiste onderdeel..op afgesproken tijd

Had dringend wasmachine rubber nodig en beloofde dat ik het de volgende ochtend in huis zou hebben en idd s,morgens afgeleverd...prima service

Supersnelle levering.

Twee filters en lcd verlichting gekocht. Kreeg een e-mail dat sommige onderdelen niet op voorraad waren en dat dat twee weken kon duren, maar tot mijn verbazing binnen een week toch alles binnen. Hulde.

Goede en snelle levering

Het artikel werdt snel geleverd Goede service

Fantastisch snel en goede onderdeel

De IKEA combi oven miste de glazen schaal voor de magnetron. Via Google hier terecht gekomen. ‘s avonds besteld, volgende middag al binnen.

Onderdeel was makkelijk te vinden en en bijzonder snelle levering. Voor 22:00 besteld en de volgende dag in huis. Helemaal Top.

Snelle levering gelijk goed zal zeker vaker bestellen

Top en snel geregeld!

1,5 week geleden een scheerschoonmaak set besteld. Ik kreeg gelijk de melding, dat die niet op voorraad was, maar met ca. 3-4 weken geleverd zou worden. De levering was er echter binnen 2,5 week. Prima gedaan.

Overzichtelijk en snel

Prima en makkelijke site en goede en tijdige bezorging.

Snel

Gewoon goed. Doen wat je beloofd. Helaas zijn ze afhankelijk van bezorgers die pakje gewoon voor je deur kwakken. Maar daar kunnen zij niets aan doen.

Betrouwbaar

Kwaliteits onderdelen snelle levering zoals afgesproken TOP!!

Top Service

Origineel reserveonderdeel werd de volgende dag geleverd

Perfecte

snelle en perfecte verzending

Goed advies en snelle afhandeling.

Na ruim 20jaar nog het goede onderdeel

Snelle reactie op mijn en snelle bezorging

Na mijn mail,waarin ik een product bestelde kreeg ik al snel een mail, zodat ik mijn product kon bestellen en betalen. Afgelopen dinsdag had ik de bestelling al in huis. Hulde voor voor dit alles

Goed en snel geleverd

Goed en snel geleverd

Gewoon goed

Duidelijke website gemakkelijk zoeken

Had gebeld, ik kwam er niet uit welk onderdeel ik moest hebben correct snel geholpen!

Precies wat ik zocht!

Duidelijke website, precies wat ik zocht, de volgende dag al geleverd voor een prima prijs.

Past perfect

In de namiddag besteld, volgende dag geleverd in België. Topservice.

Zeer goede service

Excellent

Came with great packaging and 100% original highly recommended to buy parts from.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE