correct snel

goede inlichtingen telefonisch. snel bezorgd.

Supersnelle levering. Daarnaast was de 2-kopshouder voor mijn senseo-apparaat hier vele malen goedkoper dan ergens anders.

Snelle levering en duidelijke site

Spullen besteld, nét voor 22.00u en toch al de volgende dag geleverd. Erg tevreden!

Goed verpakt, snel bezorgd

Fijn dat fragile goed ook netjes en heel aangekomen kan worden. Dat is niet overal het geval.

snelle levering Mijn probleem was daardoor ook snel opgelost

Duidelijke bestelprocedure en snelle levering

Slimme zoekfunctie voor gewenst onderdeel op basis van artikelnummer; zeer snelle levering.

Snelle levering van een klein onderdeel van een product

Levering van een niet in de winkel tekoop product

Zeer goed. Prettige winkel daar in Uden om af te halen.

Heel snel gewenste product geleverd

Een paar koolborstels nodig? Even zoeken welke je nodig hebt voor het specifieke merk, s’avonds besteld en volgende dag al in huis. Klasse!

snel inzicht in onderdelen en goede levering

goede documentatie en snelle levering

Topper

Ben erg goed geholpen met de koop van een zet groep voor mijn koffiemachine...'avonds besteld en de volgende dag in huis...heel fijn bedrijf ...

Gewoon duidelijk in de nodige onderdelen met een snelle levering!

Prima, meer is niet nodig om te omschrijven!

Binnen een dag geholpen

Combi oven vervangend element geleverd en de oven is weer als nieuw

Verzendkosten alleen duurder dan product. Maar logisch is ook niet voor niets

Makkelijk en snel

Onderdeel snel gevonden en voor een redelijke prijs. Onderdeel binnen 48 uur in huis, top

Precies wat ik zocht en snelle levering!!

Voor mijn Pelgrim gaskookplaat was ik zoek naar een nieuwe gasknop. Hier gevonden en binnen 2 dagen in huis. Perfect!

Snelle vlotte levering

Hoe klein mijn brstelling ook was (paar dopjes) toch heel vlot afgehandeld doot parts.nl

Snel en goed

De onderdelen zijn makkelijk te vinden op de website en worden daarbij ook snel geleverd.

Heel goed geholpen per chat voor juiste keuze onderdeel machine. Volgende dag in huis!

Snel en accuraat

Alles in 1 dag geregeld

Verrassend ruim assortiment

Ik was al bang dat ik een nieuwe stofzuiger moest kopen. Maar zelfs het onderdeel waarvan ik de naam niet eens wist kon ik kopen via PartsNL.

Goede aankoop

De juiste diepvrieslade hier gevonden! Heel blij mee. Ook super snelle verzending en goed verpakt

Bij Parts.nl vind je het wel!

Mooi uitgebreid assortiment waar ik snel de onderdelen kon vinden. Super, eenvoudig en overzichtelijk en een snelle levering. Top!!

Goed geregeld

Bestelling was snel en perfect binnen bij de winkel. Fijne mensen

Goed produkt en goede nazorg. Ik kocht een bergkristal lamp, het bijgeleverde lampje kwam gebroken aan. Als troost kreeg ik er niet 1 maar 2 nagestuurd

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE