Filter

Super snelle service!!

Eind vd middag stofzuiger onderdeel besteld en kreeg binnen half uur een melding dat het pakket al onderweg was!! Dat is pas snelle service

Goede site, eenvoudig om de onderdelen te vinden. Goede verpakking en snel geleverd

Geen problemen

vorige week besteld, nog niet geleverd

Erg trage levering. Ligt schijnbaar op voorraad, 2 dagen later een mail dat het in de afgesproken winkel bezorgt is, meteen er achteraan dat er wat mis is gegaan. Paar dagen later een mail dat het nu weer onderweg is naar de afgesproken winkel en dat ik een mail zou krijgen als het daar is afgeleverd. Tot nu niets meer gehoord. Even na het beoordelen van Parys.nl kreeg ik via de mail bericht dat het bestelde is afgeleverd in de winkel van mijn keuze. Zojuist naar de winkel gereden om het bestelde op te halen, is het incompleet. Ik bestel dus speciaal om op te halen in de winkel om verzendkosten te besparen, rij nu onverrichter zake naar de winkel, mag wel parkeerkosten betalen en dan volgende keer wel weer naar de winkel, weer parkeertarief en hopen dat het er dan wel is. Het enige positieve aan het verhaal is dat de winkelbediende mijn telefoonnummer heet opgeschreven en mij gaat bellen als het compleet is omdat hij bang is dat dit anders niet goed gaat komen.

Goed en snel

Duidelijke site makkelijk te bestellen en snel geleverd top.

Top bedrijf

Top bedrijf die heel snel onderdelen voor diverse huishoudapparatuur levert.

Snel geleverd!

Artikel was de volgende dag al geleverd! Telefonisch advies gevraagd en goed geholpen en meegedacht door de medewerker

Snel benodigd onderdeel gevonden

Geen klantvriendelijkheid

Had een paar maanden geleden 2x onderdeel gekocht bij parts.nl Bleek helemaal niet te passen. Heb ze laten staan en vergeten. Vanmorgen met onderdeel en bakjes naar winkel gegaan. Deze verwees me naar de klantenservice door met de woorden: ze zijn vaak coulant. Ik heb ze Vanmorgen gebeld en werd naar formulier verwezen en gezegd dat alles individueel beoordeeld werd. Binnen één minuut had ik de afwijzing binnen

Snel en goed

Prima website om onderdelen te vinden die daarna heel snel worden bezorgd.

Prima website, communicatie en tijdige levering. Pasvormen zijn perfect.

Prima kwaliteit en snelle levering

Exact hetzelfde product als dat erin mijn kookplaat zat, had ik deze bij mijn keukenboer gekocht dan kon ik 299 betalen, hier bij partsnl 185. Dit is ook een italiaanse leverancier die ook levert aan mijn fabrikaat kookplaat. Doos is anders, product exact hetzelfde.,

Snelle levering, duidelijke webwinkel

Ik kon makkelijk op de website vinden wat ik nodig had en dit onderdeel werd snel verzonden en inmiddels werkt mijn vaatwasser weer naar behoren.

Snelle levering, goede webshop

Snel en gemakkelijk het juiste onderdeel vinden in de webshop. Snelle levering.

Heel toegankelijke en vooral overzichtelijke site. Heel gemakkelijk dat je op baisis van frigomodel alle onderdelen samen te zien krijgt en die dan ook nog eens kan dubbelchecken of deze compatibel zijn met jouw model. verzorgde levering binnen de 2 dagen ( besteld op zondagnamiddag)

Snelle levering, product prima

Snelle service en duidelijke site

Het zoeken, bestellen en afwikkelen op www.parts gaat gemakkelijk, snel en plezierig

Goed, snel en het onderdeel product op voorraad

Zeer goede ervaring. Ik had zelf iets verkeerd besteld en dat werd telefonisch goed en snel opgelost. Ik werd heel telefonisch meteen goed geholpen. De volgende dag het onderdeel al in huis. Volgende keer zeker weer hier bestellen.

Positief

Snelle levering van het juiste artikel. Ik beveel parts.nl aan

Onderdeel binnen enkele dagen binnen

Onderdeel voor de robotstofzuiger besteld en deze was binnen enkele dagen binnen. Werd goed op de hoogte gehouden en toen ik er toch bij partsnl was, gelijk de koffiemachine ter reparatie aangeboden.

Snelle levering voor een scherpe prijs!

Snelle levering voor een scherpe prijs! Ook de mogelijkheid om gratis af te halen in een van de vele winkels.

Goed en snel

Snel en goed geleverd, product was makelijk op te zoeken Volgende aankoop weer bij parts.nl

groot assortiment en snel geleverd

Voor een behoorlijk oude keukenmachine zoch ik een pakking voor de opzetblender. En partsnl had deze zomaar. Snel geleverd, nette prijs, goede kwaliteit.

Vond wat ik zocht

Vond wat ik zocht. Snel verzonden. Goed verpakt. Niks op aan te merken. Eerste keer dat ik via Google bij dit bedrijf kwam.

Snelle levering en goede prijs

Vandaag besteld en morgen in huis. Prijs is ok.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE