Filter

Rubber o-ring werkt prima, scheelt weer een espressomachine kopen

Snel geleverd en past perfect. Om de verzendkosten te spreiden ook gelijk ontkalker gekocht en nu weer prima koffie kunnen zetten. Scheelt geld en milieu. Top

Goed geholpen

Eerste bestelling fout gegaan maar goed opgelost ik hoop wel dat ik nu wel het goede ondrrdeel krijg

Exact snel het juiste product

Het schema van onderdelen is goed te volgen, zodat het juiste onderdeel besteld kan worden, het fijnste is binnen 24 uur geleeverd.

Goede klantenservice, die je op weg helpen

Samen met de k lantenservice artikel gezocht, linkje krijgen en bestellen. Goed geregeld en vriendelijk personeel.

goed geregeld

snelle bestelling, goede communicatie!

Geweldig, snel geleverd, goede prijs!

Recent een deel voor mijn whirlpool combi magnetron besteld. Elders vond ik hetzelfde deel, voor een vele malen hogere prijs. Hier was de prijs eerlijk, en het deel werd de volgende dag nog geleverd. Superfijn!

Super snel

Snelle levering...en fijn voor 22.00 uur besteld volgende dag in huis.

Snelle en prima service

Type droger ingevoerd waarna onderdeel snel gevonden was . Gelijk besteld en is de volgende dag geleverd . Top !!!

geweldige service

gemakkelijk bestellen, op tijd geleverd, vriendelijk personeel in de winkel van Amsterdam. Tevens via youtube de handeling zelf kunnen uitvoeren.

Product de volgende dag geleverd, wat vaak wordt beloofd, maar niet wordt nagekomen. Product goed verpakt en het juiste product.

Gewoon weg een TOP ervaring

Het flessenrek van de caravan ijskast was afgebroken tijdens het rijden vermoedelijk door het schokken en het gewicht. Omdat er nergens één te vinden was heb ik bij PARTS de knop "verwittigd me als het terug binnen komt" gebruikt. Het werd gekleefd met minuutlijm maar het blijft een zwakke plek en brak meerdere keren. Na een maand of 2 kwam de verlossende mail, het was terug binnen. Heb het onmiddellijk besteld. Geloof het of niet, maar de slogan "vandaag besteld, morgen in huis" is geen loze belofte. En dat voor een levering die toch naar het buitenland moest (België). Het was dan nog eens degelijk verpakt en het juiste produkt. Dus meer dan te vreden, goed gedaan PARTS

Product was kapot

Wrs door de vervoerder ontving ik een kapot product. Er zat een barst in het hardplastic deurtje voor de vriezer. De verpakking was ook beschadigd. Nu kan ik hem weer retour gaan zenden of ik laat het zo.

Super snelle levering van het juiste product.

Zondag avond besteld (oven ging stuk) en maandag middag al ontvangen. Dat is natuurlijk helemaal top.

Snel en accuraat

Het onderdeel voor onze oven was makkelijk te vinden en snel besteld. De volgende dag al geleverd; perfect!

duidelijke web site snelle levering

Zeer snelle service en toezending Wet erg tegen viel was de prijs van Het hele kleine onderdeeltje Maar , je zult het maar nodig hebben ,, Verder top geregeld

Supervlotte levering!

Het juiste artikel snel op de website gevonden en besteld, volgende dag al geleverd. Het artikel was goed verpakt om eventuele beschadigingen te voorkomen. Wij zijn zeer tevreden en zullen, indien nodig, zeker naar PartsNl terugkeren.

Goed vervangend product.

Ik heb een product bestelt wat een goede prijs had en snel geleverd werd. Enge nadeel is dat de verzendkosten hoger zijn als het product zelf. Had brievenbus post kunnen zijn maar wordt in een doosje verzonden wat veel en veel te groot is. Niet milieubewust bezig :-(

Medewerker heeft heel goed geholpen om het juiste onderdeel te vinden

Goede service en goed geïnformeerd via de chat.

Goede service, bijkomende vragen goed beantwoord. Vlugge bestelling aan huis!

Levering conform afspraken

Gebruikersvriendelijke site met goede zoekhulp om te bepalen welk onderdeel voor het betreffende apparaat nodig is. Levering geheel conform afspraken

Juiste onderdeel..op afgesproken tijd

Had dringend wasmachine rubber nodig en beloofde dat ik het de volgende ochtend in huis zou hebben en idd s,morgens afgeleverd...prima service

Supersnelle levering.

Twee filters en lcd verlichting gekocht. Kreeg een e-mail dat sommige onderdelen niet op voorraad waren en dat dat twee weken kon duren, maar tot mijn verbazing binnen een week toch alles binnen. Hulde.

Goede en snelle levering

Het artikel werdt snel geleverd Goede service

Fantastisch snel en goede onderdeel

De IKEA combi oven miste de glazen schaal voor de magnetron. Via Google hier terecht gekomen. ‘s avonds besteld, volgende middag al binnen.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE